Härliga onsdag!!

Villket väder va? JAG ÄLSKAR SOL!!! 
Jag skulle MER än gärna ta en långpromenad nu men Mio är fortfarande krasslig så jag vet inte om det är en sån bra idé? Han är ju bättre och feberfri idag så jag hoppas att den där dumma hostan kunde ge sig så han kan få gå ut och och gå till dagis!!

Kvällsvecka på jobbet, det funkar bra men jag är grymt trött nu på mornarna! Jag insåg också att kaffet är slut. Jag som skulle bjuda fröken Elvira på kaffe  om hon kommer sen! Jag håller tummarna för dig idag vännen!!

Det här inlägget vart ju inge vidare, haha snacka om idétorka!!


Älskar mina vänner!! Vad skulle jag göra utan dom?

( förresten, jag fick en bröllops inbjudan igår=) wiiiie jag hade ingen aning om att ni skulle gifta er!!! Mycket glad för eran skull!! Grattis Madde och Danne! )

aAAAaaAAaaAa

Ett kort inlägg bara..
 
* Första veckan på jobbet avklarad och det gick jätte bra. Väldigt skönt att komma igång faktiskt!!
* Har vabbat första gången i mitt liv, typiskt att det blev efter 2 dagar på jobbet men sen var patrik hemma resten av veckan!!
* Mio klarar sig alldeles utmärkt själv på dagis.. Mammas älskling!!
* Min familj har vart sjuka hela helgen! Mio har vart sjuk i en och en halv vecka till och från med krupp, kräksjuka, ret/slem hosta, hög feber och patrik åkte på kräksjukan i fredags kväll och låg sen i tolv timmar och spydde! Stackarn=(
* Elly har vart hemma så jag fick i alla fall träffa min darling i en timma i fredags!! Fick ett litet break down igår när jag insåg att jag inte skulle få träffa henne nåt mer nu när hon äntligen var hemma.(men hon kommer om 2 veckor igen)
* Mio har förstört två knappar på våran dator, det är A knappen och Caps Lock.. Är nog snart dax att åka in till Malin D på elgiganten och införskaffa oss en ny, för det här inlägget har tagit ca 15 min att skriva hahaha..

Nu blir det sängen med honey!! Go natt!!

Puss och kram

Dagiskillen!

I måndags så var det dax för våran lilla kille att börja på dagis! Herregud vad tiden går, Vart tar den vägen?

Kl:9 skulle vi vara på matildelundsförskola i skogstorp, avdelning: Lejonkulan.. 1 timme! 
På vägen dit vart mio jättearg/hysterisk och det är inte likt han så jag tänkte för mig själv, hur ska detta sluta?
Men väl inne på dagis så tog jag av han ytterkläderna och satte ner han själv på golvet och vips så var han borta.. upptäcksfärden hade börjat. Han brydde sig inte om mig för fem öre=) Det gick så himla bra.. 1 timme kändes som 1 sekund.

Tisdagen gick lika klockrent.. Vi skulle vara där i 2 timmar. Mio verkar trivas som fisken i vattnet. Och dagiset är jätte fint, nybyggt i lite funkis stil med öppna och stora ytor! personalen verkar bra, har inte fått kläm på allt än!

Enda nackdelen tycker jag är att det är blandade åldrar från 1-5 år på samma avdelning. Personligen tycker jag att det borde vara en avdelning för dom mindre och en för de större barnen! För dom stora barnen härjar och skriker så man blir döv, lilla Mio står bara och tittar på dom med stora ögon och ser en aning vettskrämd ut.. Klart att barn skriker och så men va faan springa runt och stampa i golvet och skrika för full hals och leka köttätande dinosaurier är lite för mycket!

Men det kommer bli sååå bra tillslut.. Mio verkar älska det och det är ju det som är viktigast!

Idag så var det Patriks tur att följa med och dom är just på väg hem så jag får fråga hur det gick snart..
Och alla som sett ut genom ett fönster idag vet hur vädret är!!?? Snökaos till 1000, patrik som har körkort och bil valde att ändå gå dit, stackare. men han får ju skylla sig själv för han hade ju 2 val=) 
Jag är i alla fall glad att jag slapp. Jag fick sovmorgon och lite tid för mig själv, UNDERBART!!

Nu kom dom hem så nu ska jag gosa=)

Puss och kram /Äm


RSS 2.0