09:58

Jag satt nyss i telefonkö till skattekontoret.. jag fick plats nummer 217... what?? HELT otroligt. Det finns i ju för sig väldigt många handläggare så det gick ju rellativt snabbt men jag fick ju i alla fall sitta ca 10 min i kö, hade högtalartelefonen på så klart så jag inte får all strålning i hjärnan=), tillslut höre jag : du kopplas nu till en handläggare, Åh va bra tänkte jag så jag kopplade bort högtlaren och väntade i ytterligare 5 min.. hmm HALLÅ?? Nej då är jag tydligen bortkopplad eller nått för det är knäpptyst i luren, så någon har väl klantat till sig där borta och kopplat fel och jag har ju tydligen ALL tid i världen för att sitta i telefonkö hela morgonen, så jag fick ringa igen men då är alla handläggare upptagna.. Dagen kunde ju faktiskt ha börjat lite bättre tycker jag!! Jag får väl ringa snart igen.

Idag skulle jag till hufvudstaden med Mio, moster Anna och syster yster, men vi beslutade oss igår kväll att vi flyttar fram resan till nästa månad, så idag blir det en runda och en lunch på stan istället.

Kan ju berätta lite om helgen som var. I fredags så kom Elvira in till stan och hon bjöd på lunch på rosalies deli sen bar det av till kumla, vi satte oss på elviras baksida och göttade oss i solen.. jag verkligen ÄLSKAR våren, jag mår så underbart bra när jag får vara med vänner och ha fint väder med sol och blå himmel.
På fredag kvällen så vart det grillning hemma hos Sofie och Martin och Alva och det var premiär grillning för min familj=) och det var såå gott, albin och sahra var med också.Tack vänner för en mycket lycklad kväll.

Hela lördagen hade vi träningsdag på IP med två träningar och teori och lite smått och gott,hade besluts ångest om jag skulle vara med eller inte för det skulle bli jätte fint väder hela dagen men efter mycket tjat från min sambo så tog jag mig i kragen och gick upp och åkte iväg.. på kvällen var jag helt slut. Vi skulle ha myskväll med familjen och käkade potatisgratäng med fläskfilé och stekta champinjoner med sås och sallad..smaskens..
Både jag och patrik somnade i soffan innan kl 23:00 hahah men mysigt var det.
Söndag var bara seg och det hände inte mycket!

Nu ska jag vänta på svar från skattekontoret har nu plats 213 i kön =/

Puss och Hej

09:57

Patrik var borta i 4 dagar och det hann och hända massor med Mio på dom dagarna=)
Han började rulla runt flitigt, han hade rullat tidigare med bara två gånger samma dag för ca 1,5 månader sedan men sen så ville han inte mer men nu=) Sen upptäkte jag att han har fått två tänder redan=) min lilla mio har verkligen fått två tänder som man ser mer och mer för varje dag som går!! Han höll i nappflaskan själv när han åt!!
Jag blir så stolt öve min lilla prins... Mamma älskar dig Mio=)

Idag är det skit väder rent ut sagt, jag vill ha sol för det här vädret blir jag så trött av, men som tur är har jag fotbollsträning ikväll så jag får röra mig lite och få lite extra energi. Sen senare kommer Sandra hit och kollar på desperate housewifes!

Nu ska jag leka lite med Mio sen blir det en promenad med hjärtat..

puss

22:06

Jag är så trött så trött ska snart gå och sova, ska bara mysa med  min Patrik som kom hem förut=)
Och sen..... Nä idag kommer jag inte på något vettigt att skriva så jag slutar NU.

00:22

Grattis Sahra och Albin till bebisarna=) Viggo och Neo. Ser fram emot att få se dom små liven!!!!


I morse så tog jag och Mio tåget till Hallsberg för att hälsa på min mormor och morfar, mio tyckte det var kul att åka tåg, han kollade helt farcinerat på allt i tåget och utanför.. min lilla mys mio..
Syrran som nu mera bor hos dom var ju så klart också där, vi gick ut på promenad och tog en fika på "god smak",
jag fick mat av mormor också, Stuvad potatis med korv som jag hade önskat mmmm smaskens! Tack lilla mommo=)
Jag solade lite ute i det underbara vädret, så kom carro förbi och snackade lite. Trevligt var det. morfar och mormor körde hem mig och mio runt sex .

Sen träffade jag Sandra (eller fält, men vi får inte kalla henne det nu), Malin D och Emelia och vi gick och köpte mat på pacos och lite godis från videobiljarden ser bar det av hemåt med en trevlig och helt sanslöst rolig kväll har inte skrattat så mycket på länge.. tack för en trevlig kväll tjejer.. shoooleen svensk HAHAHAHAHAHAHA.
Vi spelade uno som vanligt måste jag få säga nu för tiden, men det är ju så kul..

I går så kom Elvira, Sandra(fält), Malin, Emelie och Jessika och hälsade på, vi beslutade att vi ska ha en intern stegräknar tävling i en veckas tid som startar efter löning så alla kan ha råd att köpa en stegräknare!! Malin min kära vän vart helt till sig och nästan arg för att hon vet att hon förmodligen kommer stressa ihjäl sig och få en hjärtinfarkt av att tävla. Vi sa till henne att hon inte behövde vara med men då röt hon ifrån och sa att "är det en tävling som jag skulle kunna vinna så är det klart jag är med" så det var lite dubbla budskap där hahaha.. Men skamm den som ger sig... JAG SKA VINNA....

I morgon kommer min honey hem... wiiii... har saknat han massor fast det bara gått 3 dagar.

Nu ska jag ge Mio mat och pussa på han lite=) Min lilla guldklimp!!!

God natt och hej... xoxo

23:27

jaha nu är man gräsänka tills på söndag. I 3 nätter ska jag sova själv ,buhu krokodiltårar på Ämeli.. Haha nej så farligt är det faktiskt inte, men lite i alla fall, är ju van att han han hemma hos mig men nu blir det ju ändring på det.
Han börjar ju jobba på måndag och då får jag klara mig själv!! Men jag har ju Mio så jag är ju absolut inte själv..

Idag så tog jag massa kort och filmade med kameran på lilla prinsen när han låg på golvet på sin favvo filt och pratade högt och ljudligt och rullade runt.. han är så duktig hihihi

Har vart ute och gått i 2 timmar med liza, vi gick runt oset och det var hur skönt som helst, insåg dock när jag kom hem att jag har en blod blåsa 2,5 cm lång på hälen, inte konstigt att det gjorde lite ont..
Och nu Ikväll så var Fält hemma hos mig och vi lagade mat, en helt utsökt god kycklinggryta med ris... smaskens..
Malin D kom förbi en sväng och drack lite kaffe och snackade lite, sen kom Malins vän Elina hit, hon hade missat sin buss anknytning tror jag det var, vidare till grythyttan så hon skulle sova hos malin.. Trevlig tjej det där!!!

I morgon ska ja ta en lång promenix med malin, ska vara utanför henne kl 09:30 sen kommer Elvira hit och umgås lite. På kvällen ska jag till marie P tror jag det blir, med mickis och madde och hammer är ju så klart med också.. och hälsa dom välkomna till sverige, dom har vart i hong kong i 3 veckor nu(marie och hammer) så det ska bli kul att träffa dom och samtidigt ha en myskväll=)

Lördag blir det lite grillning kanske och kubb men det är inget spikat än, vi ska i alla fall ses ett tjejgäng och sen är det söndag och då kommer min honey hem.. wiii


Nej nu ska ja ge min son mat och läsa en sväng sen blir det drömmarnas land igen... ensam..

Hejs svejs...

Mitt älskade hjärtegryn!!

Mio Patrik Alexander Jovander... Vill bara skriva att du är den mest underbara sonen i hela världen.
Älskar dig så, utan dig vore jag ingenting.. Mamma älskar allt du gör, när du vaknar på morgonen och du skrattar så fort du ser mig och dina ögon tindrar ger mig enegi.
Du växer så fort och min kärlek med den.. Du är den bästa Mio.
Mitt hjärta blev helt när du kom och jag ska alltid göra mitt bästa för din skull gulleplutt...

LOVE // Mamma

11.14

Jag har tandvärk=( Ringde till tandläkaren och skulle boka tid men det fanns ingen tid innan påsk så jag ska dit den 15:e april och det är ju ett tag kvar, så jag hoppas att smärtan kan gå över av sig självt annars kommer jag inte ha någon vidare glad påsk... Bad i alla fall att dom skulle ringa mig i fall dm fick ett återbud så jag får hålla tummarna för det.

Och som grädde på moset så har ja utslag på HELA mina ben, det började för kanske 4 dagar sen och det kliar och blir bra mer och mer, ringde sjukhusrådgivningen igår och jag skulle ringa en vårdcentral om det inte går över eller om det blir värre.. vilken tur jag har nu för tiden + att jag har haft en gnällig son i flera dagar nu, han vägrar sova och vaknar tidigt .. Men det kunde ju också vart värre så jag får se det från den ljusa sidan och inse att efter regn kommer solsken :/

Idag fick jag reda på att min Patrik har fått ett bra sommarjobb och jag är mycket glad för hans skull=) Grattis honey..
Det var på tiden..

Nä nu ska jag ta reda på den här dagen och gå ut på en promenad i det fina vädret och kanske köpa mig en glass och sätta mig i solen och sola lite..

Puss och kram.


Fullt upp!

Fredag!!
Skönt med helg och jag hoppas att den blir solig och skön som dom snaste dagrna varit..
Har en del att göra i helgen och jag hoppas jag hinner med allt!
Man kan tycka det är jobbigt att ha ett fullspäckat schema hela helgen men jag ser det som att jag har mycket vänner som vill träffa mig och det är ju alltid kul!!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och ta lite youghurt sen bär det av på långpromenad...

Love// Ämeli

Solen i ögonen.. guldlåt

Jaha då är man örebroare en månad framöver=) Vi fick låna Emelie Oskarsons lägenhet en månad i väntan på våran och det är mycket snällt av henne=) Jag tänkte ta och utforska stan någon dag. Jag hittar i ju för sig i stan runt alla affärer och så men promenad vägar är jag lite mindre bra på.. någon som vill guida mig?

Idag har det varit en alldeles underbar dag. Eller den började så där när min älskade Mio vaknade kl 05.40 och vägrade sova haha, så mamma och pappa fick snällt gå upp och vara vakna i 1,5 timmar innan hjärtat somnade om igen, och vi kunde sova en sväng till.
 
Men sen när jag vaknade så åkte jag till Hallsberg och var där några timmar, jag tänkte ta med Mio men han har vart lite dålig i ett par dagar, han har kräkts utan anledning och vart lite gnällig så jag lät han vara hemma med pappa!
Och jag åkte som sagt till HBG och fikade på god smak och gick vidare till mormor och morfar för att hälsa på dom en sväng, sen skulle jag med tåget hem och missade det med 30 sekunder(hade redan köpt billjet) ... jaha...Så jag gick i lugn och ro till bussstationen för att kolla om det gick någon buss, hittade buss 701 som tar mig till stan och frågade chauffören när bussen gick.. NU sa han, oj då jag hade inge pengar så han sa väldigt strängt till mig, du har EN MINUT på dig, så jag la upp benen på ryggen och löpte till bankomaten för att fixa stålar och jag hann med bussen, tack och lov. Väl hemma (hos Emelie) igen så hade Patrik och Berra fixat tacos och det var väldigt gott, jag tog hand om disken och nu sitter jag här med en kopp kaffe och myser med min bejbi (P).

Ringde till Ellys mamma Susanne och frågade lite om mio, om jag kunde ta med han ut fast han var lite sjuk eller om jag skulle ha han inomhus tills han är bättre? Men hon tyckte att jag gott kunde gå ut på promenader med han bara han inte har feber, jag brukar ringa hennes mamma ibland och rådfråga om lite saker och det är jag väldigt tacksam över att jag kan göra=) Tack Susanne!!!

I morgon ska jag tvätta och syrran och Carro kommer och hälsar på en sväng. Ska gå ut på en lång promenix också för vädret ska vara kanon, bättre än idag och idag var det ca 8 grader varm... me like.. Älskar solen och våren och allt som hör till=)

Ne nu får det va tills nästa gång!

Puss på er..


RSS 2.0