17:43

Fick ett ryck nu och fixade till mios rum i den mån det går, för inga tapeter har kommit upp på  väggarna som hyresvärden lovat... bra ställe lixom! men lite bättre blev det i alla fall.. Man samlar på sig så mycket skit, vi har bara bott här sen den 1:a maj och ändå har det kommit in saker som inte ska vara här på något konstigt vänster!!

Nu kom Elly hit och jag ska åka på fotbollsträning snart, väntar  bara på Patrik som är ute och springer i via-spåret sen ska han köra mig.. ska bli skoj faktiskt..

// Ä


Public enemy!!

Sådär så, då var man hemma igen! Jag och patrik har vart på bio, vi såg public enemy och den var inte så bra som jag trodde den skulle vara men jag fick lite kvalitets tid med honey och det var mycket mysigt=) Älskar dig baby! Och kors i taket... mio somnade kl 20:00 utan massa krongel som vi är vana vid nu för tiden hahaha men farmor och farfar gör väl något magiskt eller matar han med sömntabletter haha.
 
Idag har vi annars vart och storhandlat mat, rellativt nyttig mat också.. nöjd=) Men alltså faan va dyrt det är med mat, men nu har vi fyllt frysen med mat så det räcker ett tag!=)

I morn blir det fotbolls träning som jag ser fram emot och patrik är ledig i morn med så det ska bli mysigt att vara med han och mio..

Ne nu blir det sängen för hela slanten!

// Ä

1:a augusti..

Idag har jag och mio haft en hel mysdag i hallsberg hemma hos elly=) Tack vännen för en underbar dag!
I morgon är patrik ledig så vi ska ha en heldag med familjen, storhandla mat och fixa lite saker till festen som behövs införskaffas såsom plastglas och annat smått och gott!!

Och till er som undrar över festen? Jag har bjudit alla som jag vill ska komma, jag är ledsen om vissa av er fick inbjudan senare än andra eller muntligt men det betyder inte att ni var några reserver eller så..jag vill ha dit er precis lika mycket som alla andra... Jag bjuder mina vänner på fest och vill ni inte komma så fine by me, men jag tänker inte tjata å be för att ni ska komma för det är erat val. Tycker bara att det är lite tråkigt att det ska bli massa prat om vissa saker, har ni inget bättre för er kan jag undra!!!??? Och vänder vi på steken så kan jag inte undgå att fundera på om jag skulle bli bjudna på era fester eller dyligt?? Ledsen om jag låter som nån BF men jag var bara tvungen.

Men ni som vill komma är varmt välkomna!!! ses den 1:a augusti=) Det kommer bli jätte roligt!

Puss

Lördag

Lördag.. Känns som tisdag men det är lördag.. Idag har jag vart hemma hela dagen och det har varit såå skönt!
Det som dock inte var det bästa på hela dagen var att mio vaknade kl 08:00 i morse och vägrade somna om, inte ens när han fick mat, så jag försökte och traggla en timme sen insåg jag att det var lönlöst!! Det var bara att kliva upp.
Han somnade igen kl 11:00 och sov ett par timmar så då kunde jag vila men det är inte riktigt samma sak som att få sova på morgonen..
Sen kom mamma hit och vi hade en mysig eftermiddag med mio, vi lagade mat och bara hade det bra!
Efter det tog jag en lång promenad på en timme, jag tänkte gå mer men jag har sånna J***A blåsor på hälarna som aldrig läker, eller det blir lixom blåsor på blåsor på något konstigt vänster, jag trode det var bra nu men ack så jag bedrog mig, det gjorde piss ont både när ja gick och värre när jag kom hem. Mio sover fortfarande efter promenaden så jag fick lite tid över att blogga och vila fötterna! Patrik slutar kl 20 och då ska vi mysa lite framför t:vn eller nått!! =)

Igår var vi hemma hos jey och hade myskväll, vi käkade god mat, kollade lite på tv och pratade om allt mellan himmel och jord och det var mycket, mycket trevligt.. måste vi göra oftare J... Skulle på spa party igår igentligen men det vart inställt så jag hoppas på ett nytt datum snart!

Om en vecka idag ska jag ha min tidiga 25 års fest.. skoj ska det bli, vi får be till vädergudarna att vi får bra väder, i alla fall regnfritt!! wiiii ja längtar faktiskt!

Ne nu har jag inte tid med det här, finns hur mycket som helst att fixa här hemma, å här sitter jag!!!

På återseende!!
Puss// Ämeli

Stackars mio!!

Vi var på akuten med mio igår kväll, låter allvarligare än det var men han har vart jätte rosslig & pipig i luftrören nu när han vart förkyld, han hostar hela tiden så han väcker sig själv när han sover, barn får ju inte upp något när han hostar som vuxna får så det låter ju hemskt. Srn har han fått korta andningsuppehåll på nätterna som är riktigt obehagliga.
Min lilla Mio.. Men när vi var där så kollade läkaren på han och lyssnade och han hade en påtaglig andning, andas in korta andetag och luften ut blir betydligt jobbigare att få ut. Jag som själv har astma vet ju hur jobbigt det är och han kan ju inte säga till.. så jag blir ju lite av en höns mamma.. Men han fick i alla fall andas lite syrgas och lite ventolin i syrgasmask och det var ju inte poppis kan jag säga, vi fick ju hålla i han så han inte skulle röra sig och han skrek å skrek å skrek så han vart alldeles svett och tårarna bara rann=( Det lät värre att andas syrgas än när han fick sitt 3 & 5 månaders vaccin så mycket grinade han, STACKARE.

Idag ska jag iväg till sofie, vi ska ringa viasat och skälla lite, det var 1,5 månad sen vi beställde paketet och det fungerar fortfarande inte... jäkla skit grejor... Sofie ska hjälpa mig lite och så skulle johanna å wilmer komma dit, det var så länge sen ja såg dom, wilmer har jag bara sett en gång!! lillkillen=) Så det blir lite fika också!!!
Senare ska malin komma över en stund sen hade jag råkat dubbelbokat kvällen, jag frågade Elvira om vi skulle gå på ÖSK-Häcken och så sa ja till elly att vi skulle ses på kvällen.. Men det där löser sig, jag får snacka med ån av dom och avboka bara, svårare än så är det ju inte.

Ne nu ska ja kolla till min bebis, hon sover fortfarande och klockan är 11:26.. trötter. Sen ska ja ta en kopp kaffe och duscha...

Men på återseende!
puss /Ämeli

För det är bara regn hos mig....

Jaha då var det mer än tre veckor sen jag bloggade sist, jag har försökt ett antal gånger att mms:a från mobilen men det fungerar inte och det gör ju en väldigt frustrerad, ibland funkar det direkt å ibland får ja skicka in samma mms 8 ggr och det kommer fortfarande inte in.. konstigt va??

Idag är det spö regn och jag har legat i soffa och sovit lite och det var super skönt men nu vaknade jag av att jag är vrål hungrig så det blir lite krubb sen får vi se va som händer!!

Igår var sofie & martin och monica & dixon här och barnen såklart=).. det var jätte trevligt, vi käkade pizza , fikade lite å spelade uno.. en mycket stillsam och skön kväll.. Tack mina vänner...

Om två veckor ska jag ha min tidiga 25års fest och nu när lokal är fixad så kan jag pusta ut en aning=) den 1:a augusti går festen av stapeln å det ska bli jätte kul!!

Nu kom pappa patrik å mio in i vardagsrummet och mio är världens sötaste och snällaste kille.. jag älskar han mer än jag trode man kunde älska någon, han förgyller min tillvaro alla dagar=)
Han ligger på golvet å sprattlar som en liten fisk för att komma fram, han har inte riktigt förstått att man måste ner med fossingarna i marken innan man kan krypa=) Men snart så kommer han krypa överallt här hemma och då är det dax att barnsäkra allt.. phuu....

Nej jag ska snart ta tag i det här med bilder på bloggen, har fått tillbaka min data kabel så nu kan ja ladda över alla bilder från kameran igen!!=)

Se ya // Äm

RSS 2.0