flyttpacka

Kan det finnas något tråkigare än att packa? Det tar inte så lång tid men man ska packa allt så smart och alla saker ska vara i rätt krt..
Och flyttstäden ska vi int ens tala om, kul att städa 130 kvadrat!!
Någon som vill hjälpa till?

Lyssnar på bästa låten för att orka med det här=) lyssna och njut..

http://www.youtube.com/watch?v=dczIuu_mLLw


Puss Äm

UNO!!!

Jag kan vara den sämsta förloraren genom tiderna.. fan va jag blir sur...
Uno kväll ikväll igen och gissa hur det gick?? Åt skogen..

Förlåt mina vänner om jag sagt dumma saker men det blir lite av en störning i min hjärna när jag förlorar..
Och extra mycket förlåt Patrik.. love u

puss: Äm

soool

Solen skiner och jag är glad!

Igår var Elly, Elvira, Fält och Lou hemma hos oss och vi käkade tacos oh spelade UNO, det var mycket trevligt även fast det blev lite sura miner under spelets gång speciellt från mig=) Men det måste vi göra om snart.

Jag hade tänkt att gå på en lång promenad nu med min familj men dom ligger och sover så jag får snällt vänta.=)





Senare kommer Ellinor och Elvira hit och myser och ikväll så startar Expedition robinson 2009, hoppas det blir en hitt så jag har något att titta på varje lördag när jag sitter hemma=) Hörde att dom inte ska vara på en strand i år utan i ett träsk.. hmm.. det låter inte lika bra men vi får se.

Nä nu ska ja laga lite lunch innan familjen vaknar så vi får i oss lite krubb innan lång promenaden.

Puss på er.

Min kropp är helt död..

Nu äntligen börjar min träningsvärk ge sig, det har vart helt otroligt för jag har aldrig haft sådan träningsvärk som jag haft dom senaste 2 dagarna i hela mitt liv och då har jag tränat ett antal år tidigare.

Jag hade två års uppehåll med fotboll och all sorts träning, först bröt jag benet för snart exakt två år sen på en fotbollsmatch sen när jag tränat rehab och benet läkt någelunda så tränade jag fotboll i kanske  två veckor sen bar det av till thailand i en månads tid och där tränade jag verkligen inte, jag var hemma en vecka drygt sen blev jag gravid och då la jag fotbollsskorna på hyllan, eller alla träningsskor med för den delen haha och då vart det tjockast vinner och jag vann=)

Men nu mina vänner ska jag tala om för er att jag har tagit upp kampen om dom resterande kilona och konditionen som jag tappade någonstans på vägen. 
Så i söndags så tränade jag en test träning med yxhult, det vart inne träning i skogstorp och det gick som väntat..
åt helvete....sen i måndags var det träning igen men den här gången på grus i kumlaby och det gíck så klart lika dåligt då med.
Det kändes som om jag aldrig i hela mitt liv hade sprungit en meter och jag kunde inte ens slå en 10 meters passning.. är det OK?? Nej men jag får försöka lyssna på vad alla säger om att jag kan inte räkna med något annat, jag har ju för tusan fött ett barn.
Men skamm den som ger sig som min goda vän Daniella brukar säga.. Jag ska faan komma igen nu.
Och nu måste jag också bestämma mig vart jag ska spela. I Yxhult eller i Hallsberg???

Och i går så var Troen på besök och vi var ute och gick en sväng och det blev kanske en halvtimmes promenad i rask takt, sen var hon tvungen att åka till sina kusiner och jag ville ju fortsätta gå.
Så jag gick och hämtade mina hörlurar till telefonen och tog en lång promenix till hällabrottet, Mio var hos mamma(i hällabrottet) en sväng och Patrik tränade fotboll och jag som fortfarande inte har körkort och skämms att jag inte har det får ju snällt gå och det var ju tur i oturen=) Jag gick dit och hade en aning spaghettiben när jag kom fram men nöjd var jag.

Idag så kom Kaan och Kristin upp hit och lämnade kartonger till oss som Anders tagit hem från jobbet, för jag som sagt som inte har körkort är för lat för att fixa skjuts och hämta kartonger själv till flytten så min kära vän anders fixade det åt mig. Dom kom i alla fall hit och lämnade dom och drack lite kaffe och sen skulle dom ut på en promenad och det var ju så otroligt fint väder så jag följde med och det var sååå skönt när solen sken på en. Vi var ute i över en timme.

Så nu ska jag fortsätta röra på mig och i morgon om träningsvärken är borta så blir det en vända till gymmet=) Annars blir det en powerwalk i minst en timma!

Nu ska ja krypa ner i sängen bredvid min familj och mysa=)
Puss och hej

3 månader tillbaka

Nu startar jag om igen! Jag har inte skrivit på snart tre månader..

Min lilla bebeis har redan blivit stor, eller inte jätte stor men snart 3 månader och det är helt sjukt.
Han heter Mio Patrik Alexander Jovander och är den snällaste bebisen jag någonsin mött.
Och en sak som är säker det är att jag inte kan tänka mig ett liv utan min skatt, jag blir varm i kroppen av att bara tänka på han. Vad gjorde jag innan han kom? jag var inte hel.

Varje morgon så vaknar han i sin säng och bara ligger och skrattar. Även om jag har sovit väldigt dåligt på natten så är det som bort blåst när tittar ner i hans säng och får se det lilla leendet. Jag är alltså mamma åt en liten kille som är helt beroende av mig och han är så liten men han ger så mycket tillbaka.. Han är lyckan i mitt liv och han ger mig en inre frid och lycka ( fasten jag kan bli väldigt stressad av han också men det är en annan femma  ).


Här är han bara två dagar gammal och ligger och sover på pappa=)
visst var han liten?






Här ligger vi i sängen och myser, han har med sin lilla hund som han alltid sover med=)

myser i sängen med Mios favorit vovve




Här duschar Mio för första gången, jätte mysigt=)

vi tar en dusch=)



Flirtar lite=) tjejer kommer att få akta sig i framtiden!!

tjejer kommer att få akta sig i framtiden=)


Modell?




Lägger in en bild på min snygga älskling som jag har rakat av håret på,
han hadde björnfrilla innan!! men mutar med en klocka så kan man få göra vad som helst=)



En bild som är tagen idag, han har blivit så stor nu=) Lägg märket till hans snygga skor!!




Det var allt för idag, nu har jag uppdaterat lite med bilder vad som skett dom sista 3 månaderna..

Tack och adjö
puss

RSS 2.0