Happy new year!!!

Gott nytt år på er alla mina vänner!!
Och jag hoppas verkligen att 2010 blir ett bra år, en omstart för många.

Speciellt för min älskade mormor och morfar som fick sitt hus helt rökskadat inatt, sånn tur att dom vaknade annars hade det kunnat sluta väldigt illa.. Jag lider verkligen med dom, deras hem är förstört, dom kommer förmodligen inte kunna flytta dit igen. deras hem där dom har bott i mer än 40 år.. Älskar er mommo och moffa!


21:52

Dagarna innan jul är en aning stressiga, är det bara jag som tycker det? (kan ju vara att vi har haft flera kalas, och mycket med det) Bor så gott som på marieberg nu för tiden.. haha tur att man är stormrik!

Jag har i alla fall skaffat mig en Iphone, har vart sugen ett tag på en för patrik skaffade en, men sen när liza skaffade sin så tog jag tag i saken.. så 2 dagar har jag haft den och jag är mycket nöjd! Sandra skaffade sig en i dag med, en vit som säkert är snyggare än min haha men jag har ju pimpat min med ett illrosa skal, så min och lizas telefoner är nästan identiska, hur ska vi se skillnad på dom=)

Igår var det hockey igen, patrik har ju gjort comeback efter 1,5 månads break.. Han kan inte hålla sig borta=) Men han har inte tränat så mycket än så han fick sitta med mig och mio på läktaren. Fält, Liza, Berra, Sander och Emelie O var också med. Sandra lekte så mycket med mio så han tackade med en spya haha..
Efter vart det te och kebab mys i våran soffa.. Härligt..


Burr det är så kallt så katten inte ens vill vara ute.. Jo det är ingen fara med mig...! ???????
hahahaha sjukt kul Jey..  ( inte citerat korrekt men ända)

Har länkat till Lizas nya blogg... och till Moas! så läs dom!!


Tårtan som liza tog med sig:) myck

0249ee76abd68f0b7c5f6c704eb0336f.png

Kolla varifrån!

Tårtan som liza tog med sig:) mycket fin.. Tack vännen.. Och ett stort tack till alla som kom och gratulerade mio på sin födelsedag.. Nu har han leksaker för ett helt år:)malles nalle Puh dräkt var klockren haha.. Tack alla!! Puss


sen bytte fält blöja på tjej docka

603faf3867b411b7c93d4cf3aeeaf1d1.png

Kolla varifrån!

sen bytte fält blöja på tjej dockan mio fick av bula, som vi döpt till bodil haha det var en fröjd för ögat kan jag säga:) någon som anmäler sig frivilligt som pappa till fälts barn? Haha


först kom 3 törstiga tomtar och ga

65f61ca10a54233829df00c4489e428c.png

Kolla varifrån!

först kom 3 törstiga tomtar och gav lite små paket till mio.innehållet ska vi inte nämna:) vilka tomtarna var? Vet ej..


Mio leker med sina nya leksaker i

0-26f3a67108dd7aaf598232fa7d89ae4a.png

Kolla varifrån!

Mio leker med sina nya leksaker i sin nya träningsdress:) Finaste..


Mios första födelsedag börjar nå s

1e9b21a5db08c0ec6edd229717b6530f.png

Kolla varifrån!

Mios första födelsedag börjar nå sitt slut, han sover som en stock nu och det är absolut inte konstigt för han har hållt igång och härjat och vart glad hela dagen. Fick en flaska välling vid åtta och somnade direkt:)jag ligger i sängen och ska sova jag med,är så trött efter dagens bestyr. Städa,handla,gjort tårta, underhållt gäster och tagit hand om mio som är överallt hela tiden. Men jag är ju mamma så det är väll mitt jobb:) i morgon tänkte jag ta hela förmiddagen och gå ut och åka pulka och gunga med älsklingen.. Sen kommer liza och neo innan alla andra och sen blir det lika mycket att göra som idag:) så därför förtjänar jag lite sömn nu, men innan ska jag läsa lite i tredje twilight boken! Är ett måste varje kväll. Tårtan som ni ser på bilden kanske inte är jätte fin men jäklar vad god den blev.. Alla älskade den. Vi hörs och ses puss Äm


Grattis min älskade Mio!!

Mio fyller 1 år idag!Min älskade lille prins!! Jag kan inte förstå det, 365 dagar har redan passerat och han är ju inte liten längre.
Det sjukaste är att han föddes kl 04:19 och inatt så vaknade jag kl 04:18 kollade på klockan som just slog över till 04:19, lite scary faktiskt!!
Idag blir det kalas för familjen och i morgon kommer kompisar hit och grattar han. Nästa vecka så ska vi ha lite barn kalas också! Jag ska fixa en tårta idag men jag vet inte vad jag ska ha för fyllning, någon som har en idé? jag får kolla lite på nätet! Nu sitter Mio killen i badet och jag sitter bredvid och skriver och tittar på han. Han älskar verkligen att bada, leker med alla leksaker och bara pratar!

Lillkillen går ju nu och det är full rulle på han hela dagarna, måste införskaffa skåpspärrar för i morse gick(kröp lite) ut i köket och öppnade sopskåpet och käkade mandarin skal, inte helt ok faktiskt!! =)..

Nu ska jag klä på mio och kanske gå ut och åka lite pulka med han=)


Puss och kram-Äm


På BB, bara några timmar gammal!


Jag färgade håret idag också så nu

3df328cc338b76b7034838d5b0b7777d.png

Kolla varifrån!

Jag färgade håret idag också så nu är det snyggt igen!! nöjd..:) puss-
Äm


Liten och trött



Länkar en jätte fin barnvisa som verkligen blivit min nya favorit! Mickis spelade den igår för mig och vincent!=)


  Puss-Äm

Idag klippte jag av håret. Jag var

1616129ec9074cde9986c0f3d1f081a2.png

Kolla varifrån!

Idag klippte jag av håret. Jag var hemma hos michaela och patrik och lilla vincent:)Han är så söt så jag smälter.. Bara 2 månader gammal,pyttis:) Michaela klippte en längre page på mig. Snyggt blev det och jag är väldigt nöjd.. Nu ska jag ta mig lite glögg,njuta av ensamheten och mysa med mig själv här i köket med alla tända ljus.. Puss-Äm


Jag fick nyss en kram av Lars winnerbäck!

Jag skrev ett VIKTIGT inlägg i lördags kväll som inte kom med, så jag skriver det igen!

För mig, för mig, för mig.. Lars winnerbäck!!!
När vi sitter här på njuta så kommer han fram till mig och säger: Är det du dom är Ämeli?
Jag- ? Ahhhhh. Larsa: jag har hört att du fyller år, grattis på födelsedagen. Jag-Tack, sen känndes det som en evighet när vi tittade på varandra och log.. Då säger jag: Kan inte jag få en kram? larsa: Självklart. Så jag fick en låååång kram.. Jag kan knappt tänka just nu!!!  GALET!

Puss och kram

Herregud.. Lars winnerbäck sitter

095a3d14a48f3b2e279ea2993eaec0b1.png

Kolla varifrån!

Herregud.. Lars winnerbäck sitter 2 meter ifrån mig så njuta. Jag började dagen med att liza hämtade mig vi åkte en snabb sväng till marieberg. Vidare till stan, vad hände? Jag fick en sminkning från make up store.. Så jävla snyggt blev det:) efter det vart det förfest kl 14 .00 hemma hos emelie. Sen bar det av till njuta på middag,och utanför säger liza: palle ringde mig och sa, Lars winnerbäck har bokat bord på njuta den 12/12 .. SAMMA DAG..han sitter här inne, bordet bredvid.. Vårat bord med bara tjejerna och Lars och hans band. . Jag DÖR.. Vart ska jag ta vägen? Efter blir det winnerbäck konsert. Jag kan inte beskriva hur jag känner just nu, Kärlek.. jag älskar mina vänner mest av allt och min familj så klart. Puss


Tonight gonna be a good, good night!!

Dagen är här, dagen som jag väntat på sen 1:a augusti. Jag som hatar att inte ha kontroll på saker har gått och vart nervös i snart 5 månader! Men nu är dagen som sagt här.

Undrar ni vad det är? Jo, när jag hade min 25års fest i sommras så fick jag ett kort av alla tjejerna och Patrik där det stod att den 12:e december så smäller det, vi ska ha en hel dag och göra massa saker, jag har listat ut med hjälp av min syster vad en sak är, jag ska på Lars winnerbäck ikväll, jag ÄLSKAR han, min största idol haha.
Så jäkla bra och jag ska få se han ikväll på conventum wiiiiiii, jahg är laddad som få, det kommer bli jag och Jey som förälskar oss i hans röst åter igen, som man gör varje gång man hör han! ÅHH jag kan knappt vänta=)
Patrik skulle också med ikväll, men han stannar hemma med Mio, lillkillen som snart fyller ett är fortfarande sjuk, han mår bra efter omständigheterna men det kliar ju på hans vatkoppor och är lite gnälligare men det är ju helt förståligt! Vi fick tevegyl utskrivet igår av BVC som dämpar klådan lite, så det är ju skönt för han! Mammas älskade prins.

Gårdags kvällen spenderades hemma hos Sandra med Elvis, Marina, Liza (en stund), Och Feffe.. Mycket trevligt med tacos och IDOL final, Eric vann som alla säkert redan vet, han var grym och en värdig vinnare, jag hade hoppats på Calle, för att han är just Calle, men Eric var bättre. Vi får se det från den ljusa sidan, det går alltid bättre för tvåan i det programmet! Jag har till och med laddat ner vinnarlåten på mobilen, haha nörd som jag är!
Men frågan är: vad är det för fel på Erics flickvänn? helt unbeliveable, tjejen stal halva showen, ok att hon går upp på scen och ger han en kram eller puss, som hans far gjorde (mycket fint) och sedan går ner snabbt igen, men flickvännen står kvar HELA låten och håller hand och dansar, jag satt och "skrek", marina var tvungen att lämna rummet. Jag skämmdes så!!

Nu måste jag fixa iordning mig för liza kommer runt tolv och hämtar mig! Jag återkommer om den här kvällen som väntar=)

Puss och kram-ÄM


Dumma vattkoppor..

0-2cd7269c6c4491b97d5fe18afc8f856e.png

Kolla varifrån!

Dumma vattkoppor..


Vattkoppor

Tror min lillkille fått vattkoppor=(
Utslag lite var stans på kroppen, massa på ryggen, i huvudet , halsen, och några i ansiktet! stackare!!
Mamma älskar dig!!


.... Jag är inne i en RIKTIG down

-63175764a51b0fd54b54a9a2b8447dc.png

Kolla varifrån!

.... Jag är inne i en RIKTIG down period, har varken ork eller lust till något. Vet inte om det är vädret eller bra en "dålig" tid i mitt liv. Jag kan inte vara glad jämt. Tar alltid åt mig andras problem och lyssnar tålmodigt. Men nu orkar jag inte med mig själv eller att reda ut det här ens. Jag försluter mig i böckernas värld och drömmer mig bort,skönt att slippa tänka för mycket.(läser just nu: när jag hör din röst. dvs; andra twilight boken) Tar ju så klart hand om min son,men det är allt energin räcker till. BLÄ för det här.


Mina fina killar tar sig en tupplu

-69b6d81e37ea99ca57a5b09ec6b2bff.png

Kolla varifrån!

Mina fina killar tar sig en tupplur på förmiddagen:) love


....

Oj va dåligt uppdaterat! Senaste dagarna har till mesta dels bestått at ren kaos... Men nu har jag ute tid i alla fall för ett längre inlägg. Ska på ljusparty kl 19 hos liza, mys! men jag uppdaterar senare ikväll eller i morn!
Puss


Är du dum??

Kan man köpa ny familj på postorder?.
Och NEJ jag har inte perfekt familj som vissa av er andra verkar ha, (otroligt nog!!!).

Nu pratar jag inte om Patrik och Mio utan min andra familj, min bror är helt hjärndöd ibland, lyssnar faaan inte på någon, går och köper en hund som han inte kan ta hand om, han har inte ens råd med hundmat för han har inte något jobb, söker han någe jobb? nej, inte det heller. Han ska betala en jävla glas ruta till brottsofferfonden för han sparkade sönder en glasruta helt oproviserat för drygt ett år sen. NORMAL??? nej.. MOGET?? nej..
Han vägrade sälja hunden efter en vecka när han fick slaget under bältet att betala summan för rutan.
Jag blir såå jäkla förbannad!!!! LATA jävlar, tror det är hans åldersgrupp som har blivit så bortskämda under uppväxten, fattar dom inte att man MÅSTE ha ett jobb för att överleva??? Eller för att kunna köpa mat till hunden man skaffat sig?? Aghhhhh jag blir så arg så att jag kokar, han lyssnar inte på någon...
Min mor då? hon ska fira jul hemma själv med Alex och Gabriel, tänk inte på mio, dumt!!

Nej jag tror jag måste gå ut på en långis och avreagera mig för jag är såå arg!!
 Äm


RSS 2.0