Äntligen!!!


Jag har blivit mamma.. helt otroligt.
Han kom till oss den 17:e december 2008 kl 04:19, han vägde 3840g och var 54cm lång..
Jag kan bara säga att föda barn är det värsta jag gjort i hela mitt liv, men det förändrade hela mitt liv till det bättre.. Jag har väntat på min son länge nu och nu är han äntligen här och jag älskar han villkorslöst redan och kärleken växer varje gång jag ser på han..
Den finaste lilla killen som finns,jag kan inte sluta le när jag ser på han.
Jag är förälder och det känns lite konstigt, det känns som att jag bara har lånat parveln men det är ju ett helt livs ansvarstagande och jag ser fram emot varje dag som kommer..
Måsta tacka min älskade sambo som var med mig på förlossningen som orkade med mig i så många timmar och som gjorde allt jag bad om,En klippa. Älskar dig Patrik... Älskar våran lilla familj.

Han är 9 dagar gammal idag och dagarna bara springer förbi.. Springer mellan skötbordet och soffan för att amma mest hela dagarna.. Mina kilon som jag oroade mig för rinner av mig men huden är ju en annan femma men det är ju inte det som är viktigt.. Jag har en sambo som älskar mig och en son som behöver mig så jag skiter i några extra kilon här och var..
Tack alla som har skrivit till mig på alla sidor och via sms, jag har som vanligt vart väldigt dålig på att svara och tacka men jag har haft fullt upp kan ni tro.. Lille mio tar upp all min tid och värre kommer det bli..
Men ni är välkommna att ringa om ni vill så kan jag också höra av mig när jag får tid över om jag nu får det=)
Jag har inte glömt er och jag älskar er mina vänner!!

Nu måste jag ägna min tid åt min lilla baby men jag kan skriva lite mer när Patrik är hemma, för nu är han på hockey..
Jag återkommer snart  med lite mer uppdatering om jobbet och julen och självklart bilder på Mio och lite annat smått och gott...

Puss och kram

BF+ 6

Ett väldigt kort inlägg skriver jag nu.. uppdaterar lite till alla som undrar...

6 dagar över tiden men ingen bebis, jag är fortf. lite bitter men ut ska han ju.. snart hoppas jag!!!

Jag skriver mer i morgon för nu ska jag snart sova....


Puss puss

Mobilstrejk..

Lite uppdatering, men det finns inte mycket att skriva.. 0 % bebis, 1 dag över tiden..
Alltså det här är helt sjukt, här går man och tror att jag kommer få ut bebben för tidigt men nu är det redan en dag över tiden och jag kan berätta för er att tiden inte direkt går snabbt.

Igår kväll var jag hemma hos Sofie en sväng och käkade lite kvällsmat(sov bort resten av dagen), hon hade gjort scones och så drack vi te och åt ägg, det var hur mysigt som helst, det känns bra att prata med henne när vi har så mycket gemensamt=). Skönt att göra något och inte hela tiden behöva tänka på hur mycket jag vill att han ska komma.
När jag kom hem därifrån kände jag mig lite sömning och la mig bredvid min honey en sväng i sängen och läste lite Harry potter medans han tittade på prison break. Timmarna flög iväg, Patrik somnade medans jag låg och vände och vred mig, kollade på klockan sist kl 04:10. Jag zappade lite på tv:n och somnade tillslut. MEN tidigt i morse så började nån jävla lastbil/grävmaskin/plogmaskin (men det finns ingen snö ute!!!) köra utanför vårat sovrums fönster och det lät som ett jordskalv efter det är så lyhört här, och jag som inte är lättväckt??... NEJ DÅ.. vaknar annars av allt och då kunde jag så klart inte sova eller somna om efter den där timmen som han höll på.. Jag går under och jag är bitter.....

Mobilen går varm, jag förstår att alla vill veta när/om Mio kommit men det blir en jäkla press på mig för i dom flesta fall där min familj är inräknade så om jag inte svarar på en gång för jag sover eller bara inte orkar svara så ringer dom gärna 2-3 ggr igen, funkar inte det så skickar dom sms och även fast jag inte har något ljud på och bara vibratorn så dånar det i hela sovrummet och jag har hjärtat i halsgropen.. Jag kanske är jäkligt sur nu för tiden men jag behöver sova och jag LOVAR er jag kommer inte glömma att skicka ett mms/sms när han kommit.
Jag kommer däremot inte berätta för någon när det är dax att åka in till BB, syrran blev sur på mig när jag sa det till henne, men tänk er själva, hur kul vore det för mig om jag skickar ett mass sms till alla och skriver att det är på G och sen när jag kommer in så bedömmer dom att jag ska åka hem igen?.. Ska jag då skicka ett sms till till alla och skriva falskt alarm och sen svara på 1 miljon sms jag får tillbaka?
Nej tack.

Jag älskar min familj och mina nära och kära och ber om ursäkt om jag låter vresig och sur men det går över, så fort jag har förlossningen avklarad så kommer jag fortf. vara sjukt trött för då börjar allvaret men jag kommer vara en mycket gladare person för jag och patrik ska verkligen ha en liten bebis, kan egentligen inte förstå det. Jag förstår att jag har en bebis/alien i magen men att han är en levande liten människa är så svårt att inse.. Jag ska bli mamma och har ingen aning om hur man gör.. Så förlåt mig.

Kärlek!! puss

Hopplöst?

Jaha då var den stora Dagen här...  Någon som ser en bebis? Nää inte ja heller, vad vill han?

Nu har jag tjatat om just den här dagen i 10 månader, 40 veckor, 280 dagar... Men ja kommer inte sluta tjata för det, för våran bebis i magen han har rotat sig där, han har ju jäst klart men det är någe speciellt att ligga ihop kurad i min mage och mulla på sig.. Jag måste ha ett mycket rogivande hjärtslag eller nått.. Jag vill se hur han ser ut, lukta lite på han och tala om för han hur mycket jag väntat och älskar han!!

Kl är nu 08:46, Ni som känner mig vet att min favorit syssla är att sova, speciellt sista tiden nu för då har jag sovit bort en vecka av en månad tror jag, Men inte idag, vaknade kl 06:55 och var klar vaken, låg vaken till kl 8 men sen gick jag upp.. Satte mig här i köket på en stol och började surfa som vanligt (varför säger man surfa på internet?någon som vet? Elly?)
måste ju kolla alla jätte intressanta sidor som man har, facebook, familjeliv,blogg,hotmail jaa det finns mer men det händer ju nästan aldrig något så varför envisas man att gå in? Beroendeframkallande?.. jo ja tackar..
Ska till BM idag och kolla upp hur Mio mår och såna trevliga saker, hade ju verkligen hoppats på att inte gå dit idag, men det är ju om inte annat lite tidsfördriv. Laddade annars ner första andra säsongen på one tree hill som jag ska se, den serien är ju klockren.. va små dom var i början=) Har redan sett dom flesta avsnitten men jag vill gnaga igenom dom endå, sen lånade jag Entourage boxen av Albin i fredags så jag har lite att sysselsätta mig med om han vägrar komma på en vecka eller två!!

Annars återstår det ju att se vad denna måndag har att erbjuda, ska över till sofie ikväll på en kopp te och prat var det tänkt, skrev just i sms:et till henne att jag hoppas att våran tekväll blir inställd för en tripp till BB=) Håll tummarna.

Nä nu ska ja duka fram lite frukost till min älskling som fortf. ligger och sover, kanske lite frukost på sängen!

På återseende..
PoK

4 dagar kvar till dagen D

4 dagar kvar och jag är riktigt less på det här nu..

Ja är så trött hela tiden, orkar inte vara vaken mer än 5 timmar i sträck, sover mer än gärna bort hela dagarna.
Önskar att mina förvärkar kunde bli riktiga värkar, hur det nu känns??.. Eller så borde jag vara en av dom lyckligt lottade som inte har så mycket värkar som jag och det bara sätts igång och går snabbt..HOPPAS.Jag börjar bli riktigt deppig.
Vill oxå in till stan och handla julklappar eller ha ork att träffa släkt och vänner men NEJ då.
Snälla låt denna väntan va över, 40 veckor... 10 månader.. helt sjukt lång tid går man gravid..

I wish...

6 Dagar kvar

Jag önskar:


Att Mio vill komma ut idag.... Desperat
Att jag får behålla jobbet nu när Ahlsell varslar.. Domedagen är på torsdag.
Att Lars winnerbäck ska ha en ny konsert i örebro snart igen.. Underbar.. LOVE
Att Män som hatar kvinnor ska komma ut på bio.. Förväntansfull
Att jag får lite extra energi snart
Att det kunde vara lucia idag
Att någon knackar på dörren med en påse med mitt favorit godis... 0 % chans
Att jag kunde träna fotboll igen.. Längtar


Sex på tv.. är det ok?

7dagar kvar.... En vecka... Hm det är ju ingenting

En helt fantastisk dag!! Lunch och fika med Daniella och Sandra och det var mycket trevligt, mycket skvaller men jag som gravid får ju små skvallra, det har jag bestämt hahaha

Sen nu ikväll så kom alla tjejerna hit (utom JJ *saknar*) Vi surrade en stund, gick ner och köpte pizza och det börjar bli en väldigt dålig vana från min sida men gott var det och snart börjar det sunda livet igen så bäst att passa på. Efter pizzan så drack vi glögg som också börjar bli en vana men en bra vana=) Mia hade köpt en vit glögg till mig med smak av choklad och lime men ändå glöggsmak på och den var hemskt god, blev dock 2 msk var typ för flaskan var inte så stor men det fanns vanlig glögg med..
Malin hjälpte mig att koppla in internet rautern som stått i hallen sen i juli, jag och min man har nämnligen tummen mitt i handen när det gäller datorer hahaha så den har stått på hatthyllan som en prydnad kan man säga och malin jobbar på Elgiganten så hon skötte det galant.. Tack malin!!

Vi kollade på Boston tea party också, jag fick offra prison break men va gör man inte för sina vänner? Och det var det SJUKASTE programet jag sett, hur kan man få sända sånt i tv? och frågan framför allt är.. hur kan man vilja ha sex i tv så som dom hadde?? sjuka människor, hur kan man tända på varandra när det sitter två män i samma rum som pratar in i en kamera? Har ni något svar på det? Mina sex frustrerande vänner kanske har något bra svar??=)
Men ja kollade bara med ett öga för jag satt på msn och pratade med Troen, jag saknar henne så mycket, det var en evighet sen vi sågs. Så vi bestämde att vi ska ses på söndag om inte lillkillen kommit då.Men jag börjar ana att han kommer för sent den lilla skrutten.. Vore helt sjukt kul att få träffa min underbara vän snart igen...

Det jag gjort idag vill jag göra oftare, älskar mina vänner...

Pusspuss

RSS 2.0