Finaste pepparkaks mio...

5743ef515c9d38dbbb1babdd169eb4f3.png

Kolla varifrån!

Finaste pepparkaks mio...


Kaos på EM..

Oj villken dag! Började helt ok med frukost med familjen, tänkte ju dra till gymmet..
 Men det sket sig ganska snart. Hjärtat kom på att han var tvungen att dra till Hallsberg för att besöka Hallsbergs billackering.. Varför??
JO för att någon dum jävel backade på våran pizza-räser utanför Elektro montage i går (alla som vet vart det ligger här i kumla, kan ju försöka minnas hur parkeringen ser ut!)
JO det är nämnligen nästan helt omöjligt att backa på någon på den parkeringen. 
Kaos var det, jag skulle ha ljus till våran adventsljusstake och kolla en sak inne på EM, men ingen viste villken ljusstake jag pratade om så där stod jag i ca 30 min,
Mio var galen i bilen och ville ju så klart inte sitta still i en parkerad bil.
Och då till själva incidenten, Mannen backar på våran bil, han vill ju såklart inte dra in försäkrings bolaget så han känner folk på billackeringen i HBG, ringer dit och fixa så att bilen ska dit i morgon( alltså idag), villket vi glömde helt bort tills i förmiddags. Det var bara att packa ihop familjen i bilen och dra, jag och Mio tog en fika hos mormor och morfar. När Patrik kom dit så tittade dom bara på bilen och sa: jaha det var så pass, han som ringde hade sagt att det bara var lite som behövdes fixas men det var mer än så ( kommer bli dyrare för han än han trodde HAHA ), men vi fick inte lämna in bilen förens på måndag!

Så gymmet blev det inte, men vi hade planerat en tripp till Marieberg för att börja julhandla i tid, Det var familjen och vårat bonusbarn Elvira som åkte. Känns som om det tog 2 dagar minst att gå in i alla affärer! phu va trött man blir, var inne i alla butiker inkl. rusta och blomsterlandet, hade ju tankar på att göra ett blomster arrangemang i en ganska stor glascylinder men en amaryllis, jag köpte därför grön mossa och små sten, stenarna kostade 93 kr, herregud, vem köper sten för nästan en hundring? JO JAG.... Men fint blev det=)

Nu ser jag bokstäverna dubbelt så jag lägger nog ner bloggandet för dagen eller natten kanske är mer passande kl är ju över 2..

Godnatt på er
Pyss och kram-Äm


And here is the result!!

0-4761c39fab4e4d36551a79471dd50e8a.png

Kolla varifrån!

And here is the result!! Luktar ljuvligt här i vårt kök. Nu ska jag och E käka nygräddade bullar och mjölk,herr jovander åkte till Nille för att umgås, synd för han .. Puss- Äm


Bullitinen (som maggan alltid tjata om)

Bullfest, bullfest hela dan, (eller kvällen i alla fall)
Ma familia is in the ishall on hockey.. im on my own.
Tänkte baka bullar åt min sambo som är julhataren no:1, han äter inte lussebullar så han får vanliga kanelbullar!
Och inte har jag tid att blogga heller, prisa julen!

Puss


Twilight nr 2

Guud va jag älskar twilight filmerna... Vi såg ju new moon igår dvs. 2:a filmen, och den var sååå jäkla bra.
Jag skrev ju att det skulle ju förmodligen skulle vara jag och tjejerna och 12 åringar, jag korrigerar, det var jag Elly, Elvira och nästan bara 15 åringar.
(michaela, madde, marie, och jessica var där så vi var ju inte äldst, tråkigt bara att jag inte hann och prata mer med dom) 
vi köade till toaletten 15 min innan filmen, herregud alltså, under filmen så var det mycket fnitter från alla småtjejer när det var lite lättklädda scener hihi. Men filmen var helt fantastiskt bra, förtrollande men andra ord, jag längtar redan till 3:an men tyvärr med stort T så är det ett år kvar till nästa film=(

Dagen bjöds på en tre timmars powernap med hela familjen haha och kaffe hos mormor och morfar sen hockey och nu ska vi titta på första Johan falk filmen.. =) Slappar dag kan man ju säga!

Sandra Fält har skaffat en blogg nu, kul=) jag länkar!
http://sandrafaalt.blogg.se/

puss och kram
Äm


Paranormal activity!

Idag är jag helt slut i kroppen, trött som sjutton, men en kopp kaffe ska väl ordna till saken=)
Gårdagen var toppen, mamma var här nästan hela dagen. Patrik hade grabbarna hemma för att kolla på hockey, jag var med en stund sen kom tjejerna och hämtade mig, åkte hem till Elvira och hade mys kväll, glögg, saffransbröd, godis, julmust och trevligt sällskap. Malin och Sandra åkte hem vid tolv.

Sen kom snacket in på filmen Paranormal activity, jag sa redan från start att jag inte skulle våga se den, mitt psyke klarar inte av sånna filmer för det är det som är min värsta skräck, spöken, andar, demoner och sådant.
Men Nypan hade ju passande filmen hemma på datorn och vi började ju såklart titta. HEMSK, jag var så rädd och mådde inte bra, filmen handlar i stora drag om ett par från USA, tjejen har vart hemsökt av någonting i flera år och paret bestämmer sig för att skaffa en filmkamera och filma dygnet runt i en månad ungefär och det händer en massa saker på natten..
Jag klarade av att se 3 nätter sen pallade jag inte mer, jag mådde alltså JÄTTE dåligt. Så jag satte mig i nyppes och elvis sovrum och tittade på Kocken istället haha.. Jag var rädd i natt i alla fall, och då såg jag långt ifrån det värsta.. Jag hörde allt skriket från filmen från sovrummet och fick rysningar, till och med Nypan kom in 3 gånger och var rädd och inte vågade titta men han samlade mod och gick in igen.. Usch va läskigt!
Kanske samlar mod någondag och tittar MITT på dagen... kanske....ja vet inte.





En bild från filmen ( lägg märket till skuggan på dörren.)




Nu väntar jag på Elly och Viran, dom kommer hit och myser, vi ska färga håret och laga lite lunch.
BIO:n ikväll ser jag fram emot jätte mycket, kommer vara vi tre och massa 12 åringar haha.

Kaffe nästa.
Puss


19:59

Heeelt slut i kroppen.. Ett träningspass som hette duga! Gymmade igenom hela kroppen och avslutade med kondition!

Annars vart det ganska körigt idag när jag gick in på vårdcentralens hemsida straxt efter jag gjorde förra inlägget, där stod det att vaccinet är mycket begränsat idag och snart kommer ta slut, så det vart eld i baken på oss, vi åkte med Patriks syster till BVC.
Min lilla Mio grät inte alls,han sa ingenting faktiskt, han var sååå duktig... helt ofattbart!
Nu ska jag titta på Mammas pojkar på 4:an och sen ta en lååång varm dusch=)

Puss och kram
Äm


För det är bara regn hos mig!

Idag blir det att bege sig till BVC för vaccin till Mio. Jag gick upp dit igår med i regnrusket och var lite ouppmärksam för jag kollade på internet straxt innan jag skulle gå men missade att dom stängde kl 16 och vi kom dit 16.15... kul...
Det var skit väder på hög nivå men frisk luft är ju alltid bra.

Så idag som sagt så ska vi dit igen, innan kl 16 och ta spruta. Sen blir det gymmet, ska bli grymt skönt känner jag!

I morgon kommer bästa Elly hem=) Vi ska dricka glögg och mysa, på lördag blir det bio på kvällen, new moon blir det! Kommer bli en toppen helg känner jag på mig..

Nu ska jag fixa lite mat och sedan gå iväg!

Puss och kram
Äm


B

Kul att byta en bajsblöja med stort B precis innan man ska äta.. jag är inte kräkmagad eller så men så fräscht är det ju inte innan en måltid!!
Jag har gjort i ordning ungsbakad lax med klyftpotatis, en stor sallad till med fetaost och crema di balsamico och lite kall sås till... Får se hur det nu smakar!!!

Puss
Äm


Liza och söta Neo var här och häls

0-5a5e4fbd61b34fbc2c7bdc430aa7e538.png

Kolla varifrån!

Liza och söta Neo var här och hälsade på idag. Vi hade mys med små killarna, var ute på promenad till lekparken, mios nya hobby är att gunga.. Han tycke det var SÅ roligt. Killarna hade jätte kul med varandra, så det får vi göra om snart:) lek och bus landet är spikat efter jul när mio går utan att ramla, han är så duktig min älskling, han går verkligen själv, det blir fler steg var dag och han blir lika glad varje gång:) han står själv jätte länge och tar sina små steg till mig när jag sitter framför... Nu ligger jag i sängen och ska sova, efter desperate housewifes så klart.. Puss Äm


Villken härlig dag lalala lalala lalala!!!!

Tack tjejer för en dunder trevlig kväll!!
(Fält, Malin D, Emelia, Elvira, Jessica, Martina, Louice och Maria)

Vi hade mys i soffan och snackade om allt mellan himmel och jord, vi käkade kladdkaka som var den största kaloribomben jag ätit på MYCKET länge, det var mashmallows i och choklad över haha,
 nu får det bli 5 pass på gymmet för att träna bort den biten!!
Det var så länge sen jag träffade alla samtidigt=) måste verkligen ske oftare, den som verkligen saknades var Elly, men den kakan kommer hem nästa helg, då blir det bio och glögg!

Nu blir det sängen, och i morgon ska jag få sov morgon=) wiiiiie

Puss och Kram
Äm


(   5 steg på raken Mio, det är inte illa mitt hjärta!!!  )


Mys med mina två!!!

Nu har jag käkat en mys frukost med min familj! Och snart bär det av till tandläkaren för min del (det behövs).
Efter det tänkte jag att jag ska gå förbi moster Maria och hälsa på henne en sväng, sen ska jag möta upp Patrik och Mio och ta en promenad hem till Elvis för att ta en fika.
Ikväll kommer alla tjejer hit, ska bli så kul för det var LÄNGE sen vi sågs, finns ju säkert massa att skvallra om haha!! Vi ska käka lite mat och kanske kolla på nån film.

Gårdags kvällen spenderades på Wallenstråles väg men lite räkor, bröd, goda ostar, glass och the.
Vi kollade på IDOL och jag och E spelade ett parti 500 och jag vann ju såklart ;)

Mio har blivit jätte jätte duktig med att sova själv, i början trodde jag inte det skulle funka men efter ett par veckor så börjar det arta sig!! vaknar MAX 1 gång och det kan vi faktiskt leva med.

Nej nu måste jag fixa till mig så jag ser någelunda fräsch ut!!

Puss och kram
Äm


Min älskade solstråle.. Åh vad jag

0-7af75bccce77c29aa9310fafc8923d6d.png

Kolla varifrån!

Min älskade solstråle.. Åh vad jag älskar min lillkille..


Idag har det vart hel lugnt, skönt:)

0-2a58b696fb835a5c6fa2f2096fd45ceb.png

Kolla varifrån!

idag har det vart hel lugnt, skönt:) vi var iväg familjen och köpte riktigt varma vinterstövlar till mio,vi köpte kavat skor, dom är ganska dyra men är bra kvalitet och dom håller länge. Mio verkade nöjd också! Efter det tog vi en tripp till mamma på en fika. Imorgon blir det afrodans på gymmet med monica och kanske Elvira om hon mår bättre. Mamma skulle komma förbi på förmiddagen också.. Nu ska jag titta på världens roligaste program, helt sjukt faktiskt.. ULLARED:) puss puss


Ser härligt ut va?ska bli hemmagjo

27779caad5cc6427f7d65d95aa6f424e.png

Kolla varifrån!

Ser härligt ut va?ska bli hemmagjord pizza här på götgatan:) pussade nyss på min familj som jag knappt sett idag, men Jag ser ju dom lite senare.. Här ska det som sagt bli pizza med vin och Uno, Im loving it :) puss


Spioner!

Jaha då vart det lördags mys också=) Fast inte med mina två killar utan med min Elvira <3
Vi spionerar just nu lite på grannarna=) Fast det är bara Eng och hans tjej så det är inte så farligt haha.. Ikväll blir det lite rödtjut också..mysigt!
Mina guldgrabbar ska hem till Albin å barnen och kolla på film!

Härlig fredag med familjen!

Åhh vilken härlig kväll=) Mys med mina älsklings killar, tacos och film. Vi såg på slumdog millionaire, mycket bra film=) Tanken var att vi skulle se en Johan falk film men vi glömde svänga förbi videobutiken=) haha knappt så jag vågar skriva ut det för två av mina bästa vänninor är BESATTA av dom så jag måste se dom filmerna! Men filmen vi såg hyrde vi via viasat, smidigt. Önskar bara att dom uppdaterade film listorna lite oftare!

Nä nu är jag helt slut, nu ska vi gå och lägga oss och kramas!!
Puss

Fredag 6/11 kl 10.37

Igår låg jag helt utslagen, förmodligen för vaccinet för jag hade feber och hade ont i hela kroppen men idag känns det mycket bättre! Nu sitter jag och mio och tittar på disney channel=) jag älskar barnprogram! Men allt var bättre förr.. ta till exempel Bumbibjörnarna, Trasdockorna, Dr snuggels(hur det nu stavas), Trolltyg i tomteskogen, Teskedsgumman, Babar,Superted mm.. det kallar jag barnprogram!!!!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, det är ju skitväder så man är ju inte jätte manad att gå ut, kanske tar en tripp till Hallsberg och hälsar på. Och ikväll blir det mys med familjen.

Patrik kommer nog somna tidigt ikväll för jag var ju inte kry igår eller inatt så han gick upp varje gång och fick sitta och söva mio en bra stund.. Får gå upp inatt så han får sova!
Det är konstigt det där med att mio sover själv i sitt rum, han har gjort det en över en vecka och det fungerar bra, men vissa nätter vaknar han flera gånger och är jätte pigg och andra nätter sover han jätte bra och vaknar kanske en gång det är ju ovisst från natt till natt, det är kanske så det ska vara men det är ju lite jobbigt! Han vänjer sig säkert snart!
Men det känns som vi provat allt med att han ska sova längre stunder och inte äta på natten, nu äter han i ju för sig bara en gång och det är ju en klar förbättring en förut. Men han är snart 11 månader och borde faktiskt hoppa nattmålen helt! Eller??

Nu ska jag ta tag i den här dagen!
Puss och kram //Äm

Svin öm i armen!

Av svininfluensa vaccinet som jag var iväg med Elvira och tog gick ju snabbt och faktiskt ganska smärtfritt.. Det är nu efteråt som det ömmar varje gång jag lyfter armen.. Jag kan ju glädjas åt att jag INTE går baklänges eller har feber!!=)
Sen var vi på Njoy och fixade gymkort till Elvis, nu ska hon också med.. heja heja

Vi kom hem och gjorde korvstroganoff med ris med sallad och morötter till, enkel husmanskost men gott var det mmmmumma.. Patriks föräldrar kom förbi med en overall till mio så dom fick också lite käk!
Nu ska Elvira åka och jag ska bara sitta och njuta här i soffan och ringa ett par samtal som jag missat idag!!

Mio sover numera själv i sitt rum.. mammas duktiga kille=)

Puss// Äm

Min prins som ska stå och försöka

0-15b3e721c5a89e5d6f4dd99f579a2bdf.png

Kolla varifrån!

Min prins som ska stå och försöka klättra på allt fick sin första fläskläpp förut.. Stackare, han stod tid tv:n och hängde mot högtalaren på golvet, och jag bytte om till träningskläder i sovrummet då jag bara såg hur han kom farandes i luften och landade på läppen.. Jag hann inte reagera.. Åh hjälp vad han vart ledsen(tror jag det).. Min lilla älskling..
Nu ska jag äta mina scones och dricka the, det förtjänar jag efter träningen idag:) puss och kram


RSS 2.0