Veckan som gått..

Så.. ny dag nya krafter.. Och idag är det en helt fantastiskt mysig höstdag, solen skiner och löven är redan gula på träden.

Jag längtar så tills min lilla Mio kommer till världen, det känns som att tiden står still ibland och värre kommer det att bli.
Jag är i vecka 28 eller 27+5 hela veckor och dagar men jag säger 28 för det är lättare för mig och omgivningen att förstå..Och magen blir större och större, killen i magen sparkar så mycket, det känns som han vibrerar där inne, helt sjukt hihihi.. Jag mår bra, ryggen är lite paj och höften låser sig men det går väl över det med, man är ju "bara" gravid i 9 kalender månader.. I min stora GRAVID bok står det om vecka 28:

Ditt barn är ca 25 cm långt mellan huvud och rumpa och väger omkring 1,2 kg

Ditt barn utvecklas och växer nu snabbt. Lungorna klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas nu så skulle det ändå ha svårt att klara andningen. Vid det här laget tycker han(eftersom vi vet att det är en han) om att höra din röst, så fortsätt att prata med ditt barn, nästa vecka går du in i graviditetens sista tredjedel, då kommer ditt barn framför allt gå upp i vikt. I vecka 28 börjar ditt barn bli knubbigare och rundare och muskeltonusen förbättras.

Så min bebis skulle förmodligen klara sig galant ute i världen redan nu, det yngsta fallet i sverige som har överlevt är ett barn som föddes i vecka 21 så Mio skulle vara stor mot den bebben.. 
Fast det är ju klart jag vill att han ska vara kvar så långe som det behövs för att växa till sig och bli en stor kille men för min egen egoism så vill ja ha han här nu och gå en lång promenad men min underbara Patrik och Mio men nu går ju inte det så ja får lämna barnvagnen hemma och ta en promenad men Patrik och bära på Mio i magen istället..

Förra helgen började med att jag på fredagen spenderade kvällen hos Sandra fält. det var jag,  Elly, Martina och Emelia och självklart sandra.. vi käkade taco gratäng och hade en riktig myskväll..
Helgen fortsatte med lördag som alltid haha, men jag och patrik skulle till sveriges stolta hufvudstad stockholm för kolla med ett 3-D och 4D UL (ultraljud) på lilla Mio på http://www.tittutultraljud.se/ och det var helt underbart.
Han verkar helt frisk och såg faktiskt väldigt sur ut men det kanske bara är för han inte får träffa oss här på utsidan.. ja så måste det vara.
Vi kollade på att allt i hans lilla kropp fanns där och det gjorde det så han blir nog en frisk liten pojke. Han ville absolut ha sin vänstra arm framför ansiktet hela tiden så Tony bennet som hade hand om UL fick kämpa massor med att försöka få han att ta ner den lilla armen så vi fick ca 75 st bilder och små korta video clipp av våran lilla son och det är garanterat en kille för Tony som är australienare ville ta hela undersökningen på engelska men det blev lite svengelska så han sa:
and here is the litle pung flera ggr hahahaha.. Tänkte länka en bild på bebben om det går.

Och här är han våra finan lilla son Mio


våran son Mio



Vi stannade i alla fall kvar i stockholm över natten och sov på hotell, käkade god mat och bara mös..

Veckan som gick var lugn, jag har vart sjuk så jag har bara vart hemma och kurerat mig.
I fredags så var det ju kumla marken och jag spendarade eftermiddagen med Michaela, Madde, Alexandra och Marie, vi gick på marken och Sveas sen tog vi en tur till skopunkten där vi hitta var sitt par stövlar.. mycket fina..  Efter det åkte jag hem och tjejerna kom hem till mig på kvällen och vi spelade Buzz och hade mys kväll.. jag bakade två sorters kakor som jag skulle ha dagen efter på min systers kalas för hon har nämnligen fyllt 25 år... det ni...
Och kakorna vart lyckade. Kalaset vart bra och lyckat det med.. Efter kalaset så kom Liza och hämtade mig och då åkte vi till en jobbar kompis som hade fest och häslade på..

Idag har Hallsbergs hockey sin första träningsmatch och jag ska dit och titta, samtidigt ska ja ut på fotbollsplanen bredvid och titta på mitt kära fotbollslag som har match.. det ska bli otroligt kul att träffa dom igen..

Ska nu uppdatera oftare så det inte blir sånna här uppsatts inlägg något mer...


Puss och Hej..

frustrerad.com

Nu får det vara slut på allt.. Nu är det dax att sätta ner foten och inte lätta för en sekund för den här situationen är outhärdig!!! Den har hållt på allt för länge och det måste få sitt slut, vägrar bli behandlad som skit och höra allt strunt... SÅ nu eller aldrig måste något ske.. och det får bli NU..


Förlåt alla vänner och bekanta för att jag skriver alltför sällan men jag har mycket att stå i nu.. Lite info om föra helgen i sthlm och veckan som gått kommer inom kort!

Puss och hej!

SJUK

Jag har gått och dragit på mig en riktig dunder förkylning.. Har haft rethosta i 2 veckor och nu bryter den ut.. JÄDRANS också.. Finns det något värre än att sova och vara täppt i snoken? NEJ..
Skit program på TV, humör svängningar som drabbar mina nära och kära. allmänt nere kan ja säga.. hormon rubbningar?? jaaa...Så idag har jag bara tyckt synd om mig själv sen åkte jag hem till min jobbar kompis Sussie och hälsade på henne och hennes familj, plus att det var 7 andra från jobbet, det var trevligt att träffa dom igen, Sussie i allafall har fått tillökning för två veckor sen, en helt underbar liten Nellie som gnydde och knarrade lite. Hade helt glömt bort hur små bebisar är, jag har fått för mig att jag kommer få en jätte knodd, kanske inte som den där jätte bebin på 28kg  men större i alla fall så jag blev väldans glad att dom är så små.. haha bra koll Ämeli. 
Men om min bebis kunde ta och komma snart!! jag vill ha han här NUU. Men det är i ju för sig bara 13 veckor kvar...

Nej nu ska jag försöka sova lite.. snorig och jävlig som jag är så kanske gud låter mig sova en sväng i allafall.
Sen kommer ju en ny dag och då ska ja ta me tusan tycka ännu mer synd om mig själv än idag..
Tack och hej..
.

bara massa text

Så ännu en dag har flugit förbi.
larmet ringde kl:07.30 (elvis-in the ghetto) Gick bra att stiga upp och förvånadsvärt pigg och inte en zombie som ja trodde ja skulle vara. Jag har nämnligen bestämmt mig för att vända rätt dygnet, sover annars alltid minst till 11-11.30, men nu är det slut på det och idag var det en bra start,.
Jag skulle vara hos läkaren kl 9.00 för min astma.. Den har blivit sämre än förut och då rökte jag också..
När jag kom dit så var hon 15 min sen, Jag blev uppropad av läkaren.. hej hej.. Jag berättade mitt problem, och jag som  har haft astma HELA mitt liv borde ju veta att jag inte kan ta mer medecin än ja gör nu för det hjälper ju inte, i alla fall inte den här sorten.. Det fick jag förklara för henne ett par ggr innan hon förstod, min läkare är inte svensk kan ja säga, inget ont om henne men hon ville inte lyssna heller, hon kanske inte förstog heller men men..
Jag fick en ny medecin som ja aldrig använt, hon sa att det kan skada mig lite mer nu när jag är gravid att byta medecin.. Jag skiter väl i min egen hälsa men lilla Mio får inte skadas, Hon menade på att får jag svårt att andas så kan lilla pyret få syrebrist och det vill vi ju inte.. Så jag ska vara mycket mer observant på andningen,ganska svårt att undvika faktiskt men ja fick 2 nya sorter jag skulle prova och skulle läkaren ringa upp om några dagar för att kolla läget.. bra deal..

Annars så var min syster här och hälsade på och det är för sällan med tanke på att hon bara bor ca 1 mil bort.. Vi tjattrade lite,gick en sväng till maxi där ja annars aldrig är .HAHA VIP kort på ica maxi.. Men jag köpte lite yello(ni vet, amerikansk dessert) ska testa det tänkte jag, det ser så gott ut! Sen så köpte jag ett spel till vårat PS2.. jag köpte gamla Sonic spelet från sega.. haha dökul ju.. gillar inte alla nya krigsspel utan jag vill ha dom klassiska.. Så är nu spelsugna så hör av er. Sen vart det en andra sväng till sveas idag där syrran skulle beställa en tårta till hennes 25 årsdag..Turen gick sen till härliga mims här i kumla, där jag införskaffade mig en ny fin nagelfil med bling bling på.. tack ska ja ha, nu slipper jag riva upp mig och mina när och kära.

Var nere en sväng på körskolan idag för att plugga och när jag satt där så kom min körlärare fram och frågade mig  om mitt körpaket var betalt?? öhh ja jag betalade det förra året i augusti, dom hade inga papper på att pengarna kommit in till dom..kul 7900 svenska riksdaler borta.. omöjligt... så jag så gott som sprang raka vägen upp till datorn och logga in på swedbank, och att hitta en specifik räkning är ju inte lätt kan ja säga.. ja letade och letade och hittade den.. phuu. för så mycket pengar har man ju inte i bakfikan precis..

Kl vart 17 och då var våran inplanerade fika dax. Elly ringde och frågade om jeg var klar 5 i för att kolla så jag kunde gå ner och möta johanna och hugo så dom slapp att stå där helt ensamma, Vi gick tydligen om varandra så tjugo anlände den lilla skaran så tre ggr sveas på en dag, är det OK?
Hugo han är bara för söt, han rymde ett par ggr, kröp under alla stolar men det är ju så det ska va och jag hoppas innerligt att jag får en lika fin, snäll och söt son!!

Nu är det dax att snart gå och sova, är trött för den tidiga uppstigningen och det blir ju det samma imorgon..

Puss & hej

Körskolan

Idag har jag avklarat min 2:a teorilektion på körskolan och det kan vara det tråkigaste jag gjort på mycket, mycket länge,.
kanske hade vart roligare om det var mer givande. tjejen som ska lära oss är väldigt trevlig men många ggr så läser hon direkt ur boken och den anser inte jag är speciellt proffsigt.. Så dom två timmarna som jag sitter där känns som en evighet, och så klart så ska det alltid sitta med ett riktigt snille i gruppen som jag alltid stör mig på.. han kan allt, eller han tror det i alla fall, och även om han svara lite luddigt och fel ibland så är det nästan som tjejen som håller i det hela håller med han så vad är rätt??.. hmm.. väldigt mysko..
Annars är det ju bara jag och alla 16/17 åringar och jag känner min på tok för gammal men vad gör man? jag behöver ju körkortet nu mer än någonsin och jag får ju helt klart skylla mig själv att jag inte startade med det här för 8 år sen.. oj insåg nyss att det var väldigt länge sen jag var 16.. men skam den som ger sig brukar jag intala mig själv.

Annars har jag bakat matbröd idag, har dock inte smakat på det för det väntar jag tills min sambo kommer hem så kan vi käka lite kvällsmat ihop! Men själva processen med brödet gick mycket bra så jag väntar med spänning på prov smaket.

I morgon bär det av till VC där jag ska träffa en läkare som ska bedömma min astma som blivit mycket sämre, hoppas att jag får någon annan medecinering för jag vill ju inte att lilla Mio ska få i sig för mycket ventoline. Senare på eftermiddagen ska jag ta en fika med Johanna och Elly ,annars så är dagen inte planerad, förutom alla måsten som att läsa till körkortet och såna nödvändligheter som jag nu sysselsätter mig med när jag är sjukskriven..

Puss och hej.


RSS 2.0