sick & tierd!!

Igår var jag och johanna och mio på invigningen av "nya" marieberg.. det var otroligt mycket folk och ganska kul faktiskt, men ju längre dagen gick så vart mio mer och mer sjuk fast han var helt frisk igår morse. Så natten som var så fick jag bara sova max 1 timme sammanlagt=/ mio hade hög feber, snorar, hostar och bara hängig, stackars killen!! Jag mår inte heller bra, jag har världens huvudvärk som inte går över av alvedon ens, och ont i hela kroppen, som tur är har jag ingen feber.. Men jag hoppas att den natten som kommer blir bättre för jag är helt slut...  nu måste jag få i mig något att äta..

host host

09.35

Hola hola!!
Det är väldigt märkligt att min lilla älskling vaknar tidigt när bara mamma är hemma=) idag vaknade han kl 8 vilket kanske inte är allt för tidigt men igår när patrik var hemma då sov han minsann till kl 10:30 utan problem. Patrik är ledig idag men han är iväg och spelar golf med en jobbar kompis, själv sitter jag i soffan lite små trött, ska ta en kopp kaffe och mio han är i topp form=) han går/springer runt i sin gåstol och pratar och skriker haha ge mig lite av din energi mio!!!

Det var ju ett par dagar sen som jag bloggade men jag kan dra det lite snabbt vad som hänt senaste veckan.
I fredags vart vi bjudna över till lou för lite mys och paj.. mycket trevligt att bara sitta och softa. 
I lördags så tog jag mig in till stan efter patrik slutat jobbet vid åtta, det var lite spansk afton hos Malin D med lite plock mat och ett glas sangria! Det var Ellys sista lördag hemma så vi skulle ut en sväng, men efter som att patrik började jobba dagen efter kl 8 så vart det lugnt med ett par glas vin men mysigt var det, vi var på "nya" satin och kollade läget, riktigt snyggt där inne, dock inte så mycket folk helgen innan löning men helt ok.. 
I söndags var det rellativt lugnt och igår måndag så var jag och elvira hemma hos elly på förmiddagen och käka lite lunch som elly fixat=), Vi satt och pratade ett par timmar, tillslut så var det dax att säga hej då till elly som flyttar, fan vad jag är blödig, jag kommer sakna henne så mycket och så klart så var det jag som började grina förs sen vart det ett litet grinkalas! Men jag hoppas att hon får det bra eller jag vet att hon kommer stor trivas, för göteborg är staden hon tjatat om i flera år. Jag kommer hälsa på henne så fort hon får komma till ro i sin egen lägenhet och med skolan... det ser jag fram emot...
I  gårkväll så spelde jag match, B slut spelet drog igång och vi mötte HOIF, det gick inge bra i första halvlek, andra spelade vi riktigt bra med då hann vi inte vända så vi förlorade med 4-2 men för min egen del så kändes det bra faktiskt, kanske släpper nu.. jag gjorde i alla fall ett mål så det var en liten kick!!=)

Idag kommer mamma förbi nu på förmiddagen sen bär det av till Alléskolan för att beställa ett nytt betyg, hittar inte mitt original betyg som jag måste ha när jag ska börja plugga igen!! sen blir det en heldag med patrik, mio, elvira och nypan, vi ska hitta på något roligt men vi vet inte vad än!!

Puss och kram!!


Expedition robinson 2009

Idag känner jag mig betydligt bättre än igår! jag och mio vaknade av att  patrik svarade i telefon.. hmm det var ju smart gjort=) så patrik och mio fack snällt gå upp medans jag fick sova lite till=) nu har jag käkat en redig frukost, fick till och med i mig mer än jag ska ha men det gör absolut ingenting=) Nu ska jag raka av patrik håret och sen blir det en lååååång promenad, vi ska förbi elvira på vägen och hälsa på, lille söta alvin är där också!!!  Elvira ska baka scones men jag kanske köper med mig något annat gott, det låter ju frestande med scones men jag känner att ska jag köra på det här så ska jag hålla mig borta från vitt bröd och dyligt men jag får se.. Solen skiner ju idag och det ger ju en lite extra energi=)

En annan rolig sak är att en jobbarkompis till mig Sussie är med i nya robinson 2009 hahaha jag viste att hon sökt fast jag trode inte hon skulle komma med, men igår i aftonbladet stod alla deltagare och där var hon och jag hade ingen aning=)Sussie är en tjej som får en att skratta hon ser bra ut och är totalt ärlig, hoppas det gillas av övriga deltagare men vi får väl se=) jag har aldrig vart den som följer robinson men i år ska det bli ett rent nöje!! GO sussie GO...



Susanne Rosencrantz

Ålder: 34. Bor: Kumla. Familj: Sambo Mattias, 33, och fyra barn 16, 13, 4 och 1 år. Yrke: Lagerarbetare och kör truck. Personligt: Tävlade friidrott som ung. Kommer att gå över lik för att få som hon vill. Är pedant och äckelmagad.




Nej nu ska jag börja med patriks hår, men hans rakaparat är kass så det kommer ta ett tag=/ så jag ska införskaffa honom en ny!!

Puss //Ä

Wiiii.... jag är så glad!!!!

wiii jag är så glad=) jag har testat mina gamla jeans och jag får på mig nästan alla!!! Okej om dom sitter lite tajt och magen bullar över lite men det gör inget för det är det värt=) jag kan ju bara ta på mig något mindre åtsittande så blir det kalas!! Faan jag är en sån jeans människa och jag har vart deppig över att inte komma i jeansen sen månad två på graviditeten dvs för 14 månader sen, för jag gick upp i vikt snabbt men nu..... haaahhaa... Jag vet inte vad det bror på men jag tror det måste vara en kombination av att jag äter rätt, skippar dricka och godis och rör på mig.. det här vart en extra sporre, nu ska jag nå min målvikt och träna magen och sen tror jag att jag kommer se mig själv som ok igen!!
KOM IGEN NU ÄMELI!!

Ikväll blir det fotbollsmatch, vi ska möta eker och jag ska möta bästaste liza=) får hoppas at hon är bästaste liza efter matchen med hahaha men det är klart hon är!!

Min älskade Mio fyller 8 månader idag, kan ni tänka er 8 månader?? tiden går så otroligt fort.. kan inte förstå att han har blivit så stor min kille!!! LOVE

Puss och kram

Pilates

Söndag... Varför ska alltid söndagar vara så lugna?? I ju för sig så är det ju skönt men jag tycker det alltid är så!
Jag är tok trött nu så jag ska ta med mio ut på en lång promenad,, När jag får pengar ska jag införskaffa mig en pillatesboll så jag kan träna mer hemma förutom magövningar och hopprep..

                             
                                                                                              Puss och kram        


              


Så lugnt och skönt!!

Härligt med en hel lugn lördag hemma.. Johanna och Thomas kom förbi ett par timmar och mamma kom en sväng, det var jätte mysigt.. Nu sover Mio och jag har precis ätit och vänta på Marie P och Madde,,vi ska mysa lite framför tv:n och bara umgås, det var länge sen jag såg dom så det ska bli super kul!!=)
I morn kommer Elly på förmiddagen, vi ska ta en hel dag, ta en långpromenad, laga något gott=)
Min bästaste elly flyttar ju till götet snart för studier=( kommer bli tomt här utan henne men jag får åka och hälsa på henne så ofta jag kan.. Det är ett löfte!!

Ha en trevlig fortsatt helg allihop

Puss och kram

Och mio var gladast av oss alla

0-2d7db5f1f6fdd16b6ccb6b746c75cecb.png

och mio var gladast av alla att få vara hos mormor.. Älskade lill killen som börjar bli stor..


Jag var glad för en underbar dag

5164dd8a68d7177667268659c7c3ae7e.png

och jag var glad för att komma ut med trevligt sällskap:)


Elvira som numera är medlem i VIF

elvira som numera är medlem i vretstorps IF var glad, läste se och hör och mös på klippan..


nypan var glad, 1:a doppet för i år

nypan var glad. Fick bada för första gången i år, frivilligt? Nja..


patrik var glad, han fiskade

patrik var glad, han fiskade från båten och fick en gädda vart peppad och fortsatte på land..


Tog en båttripp med poppe

Tog en båttripp med poppe ut på vättern.. Alla var glada


Åmme.....

Imorse ringde mamma och bad om att få vara barnvakt åt mio idag.. klart hon får, så nu sitter jag och patrik och bara stirrar känns det som=)
Vi beslutade att åka till Åmmeberg och hälsa på fam. johnsson,, Hoppas bara solen håller sig framme så man kan njuta lite!!! Vi tar med oss nypan så elvis blir glad!!!

Puss


coolaste killen med röda stuprörs

coolaste killen med röda stuprörs jeans, vit boddy och ellys palestinasjal:) love


clean...

Idag har vi storstädat här hemma... luktar så fräscht=) 
Ikväll blir det fotbollsträning och efter det mys med familjen!! Kan nog inte bli bättre=)

20.53

Idag har jag vart hemma hos nypan och (elvira ) mest hela dagen och det har vart mycket trevligt och soft. Jag blev bjuden på nyttig lunch som smakade väldigt bra=) tackar.... Elvira gjorde en kladdkaka som såg ut att vara sååå god, kletig och krämig så som den ska vara men jag åt inte en enda smula och det var svåart att motstå kan jag säga!!
Mio har hållt igång hela dagen och slocknade som ett ljus på ett täcke med kudde på golvet.. min lilla prins=)
Kvällsmaten blev en sallad bestående av quinoa, kyckling, baby spenat, romansallad, lök, gurka, rivna morötter, svamp, tomat.. mycket, mycket gott.. Börjar komma in i det här nu tror jag!
Imorgon är patrik ledig så då blir det mys och lite städning!
Nu ska jag och Elly ut på en lång promennix!

Puss och kram

Barnflicka!!

Idag var det fotbollsträning och jag är helt slut=) käns så jäkla bra att vara totalt utmattad av att ha tränat.. mycket nöjd över mig själv=) bra Ämeli, det tar sig!!! "klapp,klap på axeln".
Annars så har jag och Elly vart och inhandlat massa nyttig mat. Det vart hur mycket grönsaker och frukt som helst och massa annat nyttigt så nu är det enklare att fortsätta med mitt nya hälsosamma liv eller i alla fall att försöka.. Jag får unna mig själv lite gott på helgerna och ingen dricka och godsaker på vardagarna och det funkar klockrent.. Kanska låter som en skrytmåns men jag är rätt stolt!=)
Ska skaffa mig en pilatesboll när jag får pengar så ska jag köra lite övningar hemma sidan av fotbollen och vardagsmotionen..

Jag och patrik har en egen barnflicka hahaha Patrik slutade jobbet kl 20:00 och min träning höll på lika länge så vi var hemma ungefär samtidigt. Och elly den ängeln hade hand om mio och lekte och nattade honom, och det ska hon ha en stjärna i himlen för men hon säger att hon gör det mer än gärna för annars hade hon bara suttit hemma och glott på tv.. Men det bästa av allt är att hon hade gjort tacos till oss tills vi kom hem och det var såå gott <3 LOVE <3

Puss och kram


11.35

Hallå hela pressen, radio och tv... alla som jag känner...

Matchen igår var lite av en katastrof=) Vi spelar ändå i div 4 så helheten kan man kanske inte säga något om förutom att laget INTE är speciellt samspelta för vi är ju bara 8 på träningarna så det blir ju inget ordentligt spel och tränande av match situationer.. Men för min egen del... jaaa... jag har ju som sagt 0% kondis men jag tycker att jag orkade mer än förväntat så det ska jag väl glädjas åt. Men jag fick dock spela på vänster kanten och jag ORKAR inte löpa med min markering hem så jag får i princip lita på att backen tar hand om henne och det är ju inte så snällt men vad ska man göra?? det är ju inte jag som gör laguppställningen. Men nu är det bara att träna massa kondition för jag vill ju spela och jag vet att jag kan mer.. men orken räcker ju inte till så nu JÄKLAR... Men jag kan ju säga så här: jagh har ju för höga krav på mig själv, jag tror ju att jag ska orka lika mcket som för 5 år sen. jag måste faktiskt försöka inse att jag inte är någon övernaturlig morsa lixom hahahaha..

Idag blir det fika hos monica=) mycket trevligt, jag har inte träffat monica och selma på jätte länge så det sa bli jätte kul att träffa dom!! Senare kommer Elly, då blir det lite matlagning och promenix har jag bestämmt=)

Igår var även Albin och Sahra här men tvillningarna och vi grillade, det var lugnt men trevligt, länge sen!!!

Nej nu har ja annat att göra!!

Pusss

09.45

Mycket trevlig helg.. I fredags så var vi på kalas en stund på eftermiddagen/kvällen hos patriks kusin Agge som fyllde 4!
Efter det så var vi hemma här hos oss och hade en riktig mys kväll=)Det var jag, elly, elvira och fält.. hur skönt som helst.. vi grillade lite fläskfilé och bara satt och mös på ballkongen.. Igår var jag och sandra hemma hos elly och grillade och hade spelkväll och det var också en sån där underbar dag som man kommer komma i håg länge. för det är sånna dagar med vänner som ger en lite mer ork när man är trött!!!
Idag är det ju söndag och jag har fotbollsmatch, det är första matchen jag kommer spela på över två år, jag vet inte riktigt hur det komer gå men en sak som är säker är att jag kommer ge allt fast jag har 0% kondis kvar.. Ikväll ska vi också grilla tror jag, kors i taket ;) Jaa det har alltså vart en toppen helg hitills!! Sånna här ska jag ha fler av.

Nu ska jag gå och mysa med bästa älsklings mio innan patrik vaknar, mio är det finaste och underbaraste lilla killlen i världen. Jagh kan inte låta bli att fråga mig själv ibland hur mitt liv såg ut innan han kom? måste ha vart meningslöst och tråkigt.. Jag älskar min familj mer än något annat på denna jord! <3 <3 <3


Tja...


Stadsparken och löprunda!!!!

Jaha då har jag haft en hel mysdag i stadsparken med patrik mio och elly. Vi ringde fält på vägen och frågade om hon hade lust att hänga med och det hade hon!! Så vi mötte upp Liza och lilla Neo.. han är så söt, redan 1 år och fyra månader och jag har inte ens träffat han i verkligheten, jag har sett han många gånger på kort och hört massor om han men ALDRIG träffat han men i dag så fick jag det=) vilken gulklimp det där... söt som socker=)
Mio satt på en filt i skuggan med oss och pratade och bara mös=) Vi tog en fika på cafét som dom har där...
Det var jätte mysigt!! tack för en bra dag mina vänner!!

Jag har nyss kommit hem från en löprunda med Patrik=) han sprang två varv i via spåret medans jag nöjde mig med ett, tack och lov för det för jag hade inte orkat mer... hahaha helt slut fast jag stannade och gick ett par ggr pga. håll..
Måste jobba på det men va faaan, skit samma om jag bara sprang 1,5 eller 2 km för det är mer än vad jag skulle rört mig om jag satt hemma i soffan! Igår hade jag fotbollsträning och var helt slut efter den träningen så jag ska fan ha en liten stjärna i kanten att jag tagit tag i det hela!!! BRA ÄMELI..För jag vet många som bara är soffliggare och jag är mycket bättre!! i morn är det träning igen=) ska bli skönt, och i helgen blir det förmodligen match.. ÄNTLIGEN!!!

Ne nu ska ja väcka Mio för han har sovit en halvtimma typ, han kommer inte sova i natt annars.. Och hans sömn har vi fått rutin på också...  Känns bra nu!!!

Puss puss

22.12

Tack alla mina vänner fär en underbar kväll igår, jag hade såå trevligt och alla presenter var såå bra, men jag längtar ihjäl mig av spänning till den 12:e december! Vad har ni hittat på tjejer??=)

Nu är jag i alla fall HELT slut.. jag kommer somna vilken sekund som helst.
Ska lägga mig i sägen och bara dö!!!

Ska tillägga också att jag är spelklar så nu hoppas jag på match snart!!!=)

Puss och gonatt...

RSS 2.0