tar ett till kort på grabbarna som

35e1dfff3555cd9872f2d1373d123c87.png

tar ett till kort på grabbarna som inte fick plats på kortet och blev bittra.. Puss


jag kan bara säga fy fan vilken jä

0-7ce505582dee2e55b95de7a6f7d849c7.png

jag kan bara säga fy fan vilken jävla vändning sverige.. Håll i det här nu.. Ett härligt gång i soffan med en kall öl,
Kan inte bli bättre.. Nu jäklar:) go sverige!! puss Puss


bästa elly leker med bästa mio på

3005fd101479f9ae35e7ae5913832c08.png

bästa elly leker med bästa mio på wallenstråles egen riviera.. Hur skönt som helst här ute i solen, mio ligger på en dyna i skuggan och leker och myser av att bara få ligga i boddy. Ikväll blir det fotboll för hela slanten:) heja sverige, heja sverige love/ Ä


Äntligen lite sol!

Jag verkligen ÄLSKAR solen, det är så skönt att veta att dom närmsta dagarna ska det förbli fint väder och det är ju på tiden kan vi ju säga!!!

Igår vart det en fika på sofie och martins altan sen blev det ett besök på BVC och Mio växer så det knakar kan jag lova, hihi min lill knubbis, mamma älskar dig!
Efter det åkte jag och sofie barnfria till IKEA och till willys n sväng, skönt att strosa runt lite utan att behöva tänka på mt och blöjbyten för en stund. Igår kväll kom Elvira hit och kollade på U-21 landslaget som spelade mot serbien, sverige vann med 3-1 om jag inte minns fel? Min åsikt är i alla fall att byta ut det nuvarande landslaget, kanske behålla min idol Zlatan och bara köra på U-21 för det laget kommer att gå långt! Kvällen avslutades med en omgång Betapet och vi vann=)

Idag blir det mamma/baby träff i järsjö hos Emma å Amanda.. ska bli väldigt trevligt, idag ska vi sitta ute och bara ha det bra=) Sen när jag kommer hem så ska jag bra slappa, kanske tvätta en å en annan maskin som bara är att hänga ut sen men framförallt så ska jag vara i solen hela dagen.


Nu är Mio lite arg hör jag så arg ska ta hand om han!!

puss puss

Midsommar!

Klockan är 10.42 och mio sover fortfarande.. Kan det bli bättre? Alltid skönt att gå upp och läsa tidningen och kolla datorn i lugn och ro innan han vaknar=) Nu är det en timme kvar tills vi ska åka så jag måste lägga på ett kol!!

Ha en underbar midsommar alla mina vänner så hörs vi snart!

Puss//Ä

21.11

Tredje träningen md YIK avklarad.. gick bra men det var bara lite lek träning idag!Är tok laddad för att få lira match snart men jag är fortfrande inte överskriven...
Dagen ar annars varit välldigt lugn, har vart så trött så jag har inte orkat hålla mig vaken, skulle VERKLIGEN behövt städa idagmen ingen av oss har tagit tag i det, skulle egentligen träffa en del vänner denna vecka som ja inte träffat på länge men det har inte blivit någon tid över, hur ska man få tiden att räcka till??

I morgon är det midsommar och jag och mio ska till Åmmeberg med Elvira och hennes familj. Vi ska käka lite lunch hos hennes mosters familj sen ska vi vidare till fotbollsplanen och efter det bär det av till familjen Johnssons sommarstuga där det blir lite gllej och övernattning också!!

Nu ska ja laga lite kvällsmat och ta en dusch..

Puss å hej!
// Ä

Viasat problem nu oxå, precis va vi behöver!

Jaha då har man fått viasat boxen om väntat på ca 2 månader... tror du det fungerade?? NEJ..
Blir så irriterad på sånt här, installationen gick alldeles utmärkt men sen när allt var klart då flimmrar det bara och det kommer ingen bild... aaaaahh ja blir tokig! Kan inte vi få ha tur med sånt här nån gång??
Och ska vi betala för skiten så ska det faan fungera också!

KOLMÅRDEN!!!

Frågan är ju om noshörningen hamnar åt rätt håll nu? Aja vi har i alla fall haft en heldag på kolmården och det var lyckat.. Vi har gått runt hela dagen och det är inte en eller två branta uppförsbackar att gå för att komma runt överallt.. Tur var hade jag ju med min atlet till sambo som kunde dra runt barnvagnen:) Mio som var huvudgästen för han fyllde 6 månader idag han sov sig igenom det mesta men vid delfinshowen så fick vi väcka han för inga barnvagnar var tillåtna men han satt tyst och lugnt och tittade fascinerat på delfinerna och alla ljusskiftningar som var under den 30min långa showen.. Så duktig min lilla bebis.:) tog en paus mitt i allt och käkade äggmackor och drack kaffe och det är ju lite vuxenpoäng att ha med egen matsäck plus en liten bebis eller vi hade ju med två egentligen, elvira räknas ju nästan som en med ha ha..  Förutom delfinshowen så var safariparken välldans kul,såg björnar, lejon, älgar, bambi och vargar som tänkte anfalla bilen om jag får överdriva lite;) nu är vi på G hem och elvira sover mio är på god väg att somna med, Jag tänkte försöka hålla mig vaken och vara lite sällskap åt patrik som kör.. Sen väntas en KBK match mot Bobby BK som vi ska se, hoppas vädret håller i sig!   På återseende.. Puss puss/äm


22.43

Jaha då har man avklarat träning nummer två i YIK.. Det gick sådär kan man väl säga, måste ha grymt mycket mer träning om det här ska lyckas.
Vi gamlingar inkluderat Fält, Therese och JeyJey går det lite knakigt för, Sandra sträckte ljumsken idag och satt och var lite deppig för hon inte kunde fortsätta träningen men jag håller på dig sandra<3, Theres hade ont på baksida av låret och det är ju inte heller bra och Jey hon har känningar av sin gamla knäskada.. Jag hoppas ni mår bättre snart mina vänner, men det känns ju bra att JAG och jag kan tillägga att jag var äldst på träningen idag faktiskt inte har nån skada alls... peppar peppar.. hoppas ja klarar mig...
Elvira min vän var barnvakt åt Mio ett par timmar när ja tränade och patrik jobbade och hon gjorde det helt utmärkt=)
Mio började gnälla när jag kom och ännu värre blev det när pappa kom sen, helt otroligt.

Midsommar är snart här igen, känns som igår jag satt hemma i patrik och michaelas sommarstuga och var spiknykter för jag var ju gravid, festen fortsatte hemma hos lou.. det var en mycket trevlig kväll vill ja minnas!!
I år blir det gallej i Åmmeberg med fam Johnsson=) Jag och mio far dit på fredag eftermiddag och senare efter kl åtta så kommer mitt andra hjärta dit=) Det kommer bli toppen!!!

i morn blir det kolmården på Mios 6 månaders dag... wiiie vart tar tiden vägen?
Grattis Mio och Tilda i förskott=) Jag kan tyvärr inte joina bebisträffen hos Saboina i morn, jag som ville dit och se hur dom bor, och gräddepå moset så föddes ju Mio och tilda på samma dag! men det kommer fler ggr. Har bara glömt att säga det till Bina att jag inte kan komma alltså men jag ringer i morn!

Nu ska jag ta en varm dusch och sen blir det sängen för annars somnar jag här framför datorn, vi har inteheller tänt en enda lampa i lägenheten så det är bäcksvart här hemma, inte konstigt att jag är pisstrött..

Jag ska vara tillägga att jag ÄLSKAR min familj så mycket, ni är mitt allt mina två <3 <3...

Puss å hej// Ä

08.45

Jag skulle aldrig skrivit att jag fick sovmorgon igår för idag straffade det sig, mio vaknade innan sju. Försökte få han att sova men ICKE,så kl 07.10 fick jag glatt gå upp och nu 1,5 timmar senare så är jag jätte trött,

Ska till Hallsberg idag oc hälsa på mormor och morfar och syrran samt lämna in övergångs-papprerna till  klubbens ordförande för att jag ska få spela match men yxhult någon gång, har försökt hela veckan att få tag på någon som kan fylla i papprerna men med misslyckat resultat men så igår fick jag tag på dom så nu får jag vänta att par veckor innan något händer, papprerna ska nämnligen först till hallsberg som ska skrivas på av ordförandet där, sen ska papprerna till yxhult och ska skrivas på där, sen ska dom in till svenska fotbollsförbundet och få ytterligare påskrift sen tillbaka till YIK så ni ser det är en del att göra, det är inte bara att byta klubb sådär. kväll är det träning som jag sett fram emot en hel vecka.

Nu ligger Mio och gnäller här så jag måste ta honom och göra klar för dagen!
på återseende..
tack och hej

God mat med goda vänner.. Schnit

332141ce151984951694ffb683f74a16.png

God mat med goda vänner.. Schnitzel med sallad och färsk potatis rödlök, fetaost, körsbärs tomater och lite rödvins Vinäger och olja,salt och peppar:) mycket mycket gott var det.. Det här är<br> 7:e gången jag försöker få in det här inlägget sen igår,får se hur det går.. Puss


måndagen började bra, jag fick s

5369ecce0caf69ce66215bbc56fb841c.png

måndagen började bra, jag fick sovmorgon för mio valde att sova till kl 10.30 så jag är lite utvilad i dag i alla fall.. Han fick lite gröt vid 11 och somnade om straxt innan tolv så han var nog lite trött efter helgen:) jag har plockat lite här hemma,tvättar lite och väntar på att malin, lou och fält kommer hit ikväll och softar.. Jag gjorde laxburgare med mos till lunch och vist ser det gott ut? Till kvällsmat blir det schnitzel med hasselbackspotatis..<br> Nu ska jag äta upp och sen ta tag i städningen.. Puss


elvira och mio myser i soffan ti

0-1ddbdc04d5ad28b440daefc458f2563d.png

elvira och mio myser i soffan till fotbolls matchen sverige-malta.. Sverige vann med 4-0


Elvira med hela familjen....

41352a3b33139a4937430de45ea9d57a.png


Elvira med hela familjen hi hi:) det går undan för elvira J och barnafödandet:)

(bilden blir åt fel håll å jag vet inte hur ja ska fixa det)

Puss


5,5 månader

mio 5,5 mån


Testar igen om det går att mms:blogga..
Här har vi ett kort på mio 5,5 månader gammal och det går så otroligt fort:) han är den finaste killen i världen min lilla mio.
Puss


RSS 2.0