blogg break!!!

Nä nu tror jag att jag hoppar bloggandet ett tag! finns inte tillräkligt med tid eller ork..
Mina vänner vet ju i allafall vad som händer i mitt liv. Förutom Elly men jag lovar att hålla dig uppdaterad på annat sätt=)
Jag vill ändå inte vara en del av allas tävlingsbloggande!
En blogg ska vara rolig och läsa och inte bara vardags saker från dag till dag tycker jag..

Så tack och hej.. jag återkommer när det känns bra igen!!!

puss

09.49

Måndag.. jag ska iväg till skolan och ha min första lektion i biologi, ska bli kul, bortsett från att jag inte har någon bok än för jag kommer inte in på komvux sidan, där man kollar allt sånt.
Patrik börjar inte för ens kl 13:00 och jag slutar 12:30 så vi kanske behöver barnvakt en halvtimme  MAX..

Jag hade tänkt att följa med på babysång idag, fast mio är en aning gammal så ville jag med. Sahra och pojkarna ska dit, johanna och wilmer och sofie och alva men jag vet inte om jag hinner men jag får se för det vore kul=)
Nu ska jag borsta tänderna och dra på lite mascara sen cyklar jag iväg!!

Hörs senare!!

Puss

Holla holla!!

Jaha då var det helg igen, same, same but different, söndag som onsdag, veckodagarna dom flyter på i vanlig ordning så att säga!!
Men idag så är det som sagt lördag och patrik är iväg på painball och annat gallej, själv så ska jag iväg sen till Johanna och alex, alex har födelsedagsfest, ska bli skoj=) sen ska jag möta upp bästa daniella och efter det, jaa det får ödet bestämma.
Mio ska vara hemma hos farmor och farfar tills i morgon bitti, mios kusin jonatan som är 5 år är också där så det blir fullt sjå för farfar och farmor=) Lycka till!!

I morgon så ska vi hämta mio så tidigt som möjligt, vi ska förmodligen träffa Albin och sahra och barnen i morn med, det var ett tag sen nu!

Nu blir re dushen och lite musica för laddning!!

Puss puss

2:a september

Dagens bestyr består av: kl 11 ska jag iväg till syon som var sjuk sist när jag skulle dit, hon meddelade inte heller att hon var sjuk och jag hade fixat barnvakt och krånglat, hoppas verkligen hon är där idag! Sen ska jag ta med Elvira ut i spåret!! Sen tänkte jag bjuda elvis på lunch, köttfärslimpa, potatis och sås får det bli!


See you later!!

 


Snabb genomgång!!

Nu sitter jag här och ska snart käka frukost, mio vaknade halv åtta!! men det gick bra att gå upp det är ju faktiskt skönt att gå upp tidigt!!

Igår spelade vi match mot kopparberg i kopparberg, det laget är kända för att vara lite av ett benknäckar gäng så vi åkte dit med rätt inställning.. Första halvlek gick bra, vi tog lednings målet med 1-0 kan tillägga också att det var jag som gjorde det, nickmål=) vi gjorde också 2-0 båda målen var nickmål, så jäkla bra!! MEN sen hände något, en tjej råkade ta hands utanför vårat straffområde och domarn som förmodligen var mutad blåste straff... HALLÅ?? och den satte dom fast våran målis jossan från 94-95 laget som för övrigt var jätte bra hon slängde sig åt rätt håll och var på bollen men det räkte inte!! sen rullade målen in fast det bara var skitmål så  förlorade tillslut med 3-2.. surt sa räven...

I lördags så var jag hemma hos sandra på kräftskiva, det var hur kul som helst=) Men efter som jag hade varit eller fortf. var sjuk så bestämmde jag mig för att åka hem när dom andra gick ut!! plus att jag inte hade skjuts hem på natten så det var helt klart den bästa idén.. Men det var riktigt skönt att komma hem.

Snart kommer min mamma hit och jag ska fika lite med henne, sen kommer johanna och tomas hit på lunch, och kanske elvira!! Senare i kväll blir det fotbollsträning.

Måste bara skriva att Denise rudberg kan var den bästa författaren=) jag har inlett något av ett maraton läsning av hennes böcker, jag har en bok kvar som jag hoppas elvira är klar med, sen har jag läst alla av hennes 6 böcker, en av dom läste jag i ju för sig för flera år sen men faaan va dom är bra, jag kan starkt rekomendera dom! Men jag varnar att dom är beroende framkallande.. läser man en vill man bara läsa alla..


pusss


RSS 2.0