Söndagsöppet


Igår så var det lite galej hos Johanna och Alex och det var mycket trevligt, det bar senare iväg till kumlas hetaste och enda innekrog zäta och det var som vanligt, samma folk och samma intriger, även fast jag inte vart där på 6 månader så känns det som det var igår..  Men hemma hos johanna och alex var det som sagt väldigt trevligt, fick prata en del med johanna om allt från att föda barn till andningslarm och det lungade mina nerver en aning men allt går ju så fort och jag är lite rädd att inte hinna med för allt.. kopierar en text som jag skrev på familjelij.se om allt så får ni se..

Veckorna bara flyger förbi,magen blir allt större och större och konstigt vore ju något annat=) Mår alldeles utmärkt förutom lite rygg problem men inget som överväger lyckan! 
Jag blir mer och mer medveten om att jag snart ska bli mamma, det är en helt otrolig känsla av lycka som blandas med rädsla, hur gör man liksom? instruktionsboken glömde jag beställa=/ 
Jag får hela tiden råd om att ALLT ordnar sig, klart det gör,men ändå. Jag fantiserar om att jag fött min lilla son och ska åka hem från BB.. mmmm  det är här allt börjar, ett livstids ansvarstagande för en annan människa, en liten, liten människa som nu lever I mig. Tanken på att bara hålla bebisen i min famn, klä på knytet för första gången. Sätta bebben i bilen för att åka hem och sen allt annat..
Missuppfatta mig inte, jag ÄR överlycklig men orolig över ALLT. Jag vet att det är normalt och har hört det av andra men snart gäller det mig själv i egen hög person.
Jag vet eller hoppas att jag kommer bli en bra mamma men vägen dit är lång.. 
För 5 år sen tog jag studenten och hade ingen tanke på att planera ett barns ankomst och för 5 år sen så var jag vuxen, trodde jag. Nu kan jag sitta här i dag och säga att jag INTE var vuxen då som jag trodde och nu känner jag mig på samma sätt.. vuxen...  fem år äldre och klokare.... ja.. i alla fall äldre=) Hur kommer jag känna mig om yttreligare fem år? Jag kommer ju helt klart ha växt minst tio år i sinnet och garanterat vara vuxen. Jag kommer ha en son som ska börja förskolan om ett tag och dom här tankarna kommer vara så gott som bortblåsta men i nuet så är jag skraj för framtiden..
Jag önskar nu mig själv lycka till och ger mig själv en klapp på ryggen och säger långsamt DET ORDNAR SIG ÄMELI, DET GÖR DET ALLTID.. Jag vet..
men ändå!!!


Men efter det "roliga" utekvällen och nykter som jag självklart var så skulle elly sova på soffan hemma hos mig och patrik..
Vi vaknade sent och hade en riktigt mys frukost och en hel mys dag med alla tok bra söndags serier på tv och pizza från våran kära maestro gubbe.. Hur skönt som helst. 
Kan ju passa på att tacka elly för hon är en sån genuint underbar människa.. love you..
Och du Elly hoppas det löser sig med din syster och att det inte är något allvarligt..

vuxenpoäng


Igår var det en riktig vuxen dag, det började med att jag å min sambo åkte till vårdcentralen för att träffa barnmorskan. Där fick jag ta en del prover och lyssna på lill killens hjärta och det var helt otroligt mysigt.. Han ville först inte vara inärheten av manicken som tryckte mot magen som nu är han teritorium men til slut så gav han vika och vi fick in några bra hjärtslag tills jag inte kunde hålla mig och började skratta då gav han sig iväg igen med ilande fart haha.. Men han mår toppen i alla fall och det är vi alla glada för (alla mostar och fastrar också).
Efter vårdcentralen så bar det iväg till Willys för stor handling och når summan över 1200 spänn så börjar det bränna lite tycker jag, visst, äta bör man annars dör man, men va faan va mat är dyrt nu för tiden säger jag som är en rutinerad matinköpare haha.. Sen när vi kom hem så gjorde jag en nyttig middag, det blev fiskgryta med kokt potatis och coleslawsallad (tack mamma rylander för det receptet) väldigt nyttigt och väldigt gott. 
därefter sov jag middag ett par timmar och toppen på allt så kom Anders kaan hem till oss och vi bakade JÄTTE stora choklad muffins. jag sökte på tasteline.se efter recept på stora muffin och jag hittade ett bra där det skulle bli 12 st muffin men när jag och anders skulle i med smeten ( väldigt bra sammarbete där) så blev det bara 8 st så då kan ni änka er att dom bler stora wiiiiie.. Och dom smakar bättre en McDs muffin kan jag lova, så jävla stora, saftiga och med mycket choklad bitar, det skulle vara 150 g choland det råkade bli 300 g, men va faan det är där mitt motto nu för tiden
passar in :hellre tjock och lycklig haha.. Så sumering av allt: att kolla bebis, storhandla på vårat gemensamma konto, nyttig middag med coleslawsallad, sov middag och mega muffin det tycker jag själv är ett par extra vuxenpoäng..

Det var gårdagen och idag har jag varit hos sjukgymnasten och stretchat min sega kropp, när jag skulle böja mig ner för att kolla smärtan i ryggen så drog det fan mer i baksidan av låren haha, där kan man snacka en otränad fotbollsspelare om jag nu fortf. får kalla mig det. Nu ska ja fixa mig lite sen bär det av mot örebro med  Elly vi ska strosa lite på stan sen luncha med Liza och senare ikväll vet jag inte men det återstår att se.. Jag får återkomma med annat smått å gott senare..
puss och hej

Alien

Blogg, alla har en.. Jag läser alltid alla andras så nu var det väll på tiden att jag skaffade mig en egen och med lite tjat och hjälp av elly så fixade vi en.
Så vad skriver man? JÄTTE intressant att läsa andras påhittiga och vardagliga saker och det ser så lätt ut när andra skriver men nu när jag själv ska skriva så får jag blackout.

Men jag kan ju ta och berätta om min alldeles egen alien som lever inuti mig..
Jaa jag ska bli mamma om ca 3 månader och jag blir bara större och större och snart kommer jag se ut som BIG mama i thailand (ni som var där, ni vet)
Hon var inte lite stor heller, det såg nästan ut som om hon hade käkat 3 st Pong, som var våran taxi chaufför till och från OK bungalow på koh phanggang som btw ville sälja röda piller till oss men det hör ju inte alls till saken..
Livet i min mage är en lite kille som just nu är hela 26 veckor gammal och redan världsmästare i kickboxning, dä du Remy bonjaski!! Han ska heta Mio är det tänkt och han är så efterlängtad..

Aja det var en början i alla fall.. nu ska ja krypa till kojs och klämma på magen och se om jag får något svar från bebben..
over and out..

RSS 2.0